Work and Travel
Toplam 61 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Experience USA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yok nagehanla gitmedim. ama onunla amerikda tanistim. galiba sende new yorktaki supermarkete gidiyosun yazdigina gore? nagehanla konustuysan o daha iyi bilir o sirketi marketi.. zaten new yorkta kaliyolardi bi bayan isen oralarda kalmak senin icin super olur. tabi erkekseniz de cok iyi cunku new york gercekten guzel bi yer. ben 3 gun gordum yetmedi bana siz nagehanla konusun o daha iyi bilir oralarda kaldigi icn. onemli olan kalacak yerinizi iyi ayarlamak.. gerisi kolay.. iyi gunler

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı bjdjbj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok nagehanla gitmedim. ama onunla amerikda tanistim. galiba sende new yorktaki supermarkete gidiyosun yazdigina gore? nagehanla konustuysan o daha iyi bilir o sirketi marketi.. zaten new yorkta kaliyolardi bi bayan isen oralarda kalmak senin icin super olur. tabi erkekseniz de cok iyi cunku new york gercekten guzel bi yer. ben 3 gun gordum yetmedi bana siz nagehanla konusun o daha iyi bilir oralarda kaldigi icn. onemli olan kalacak yerinizi iyi ayarlamak.. gerisi kolay.. iyi gunler
    evet newyorka gidiyorum nagehan ayarladı zaten sağolsun bayanım bu arada kalacak yerimiz de ayarlı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

şirket telefonla beraber birde hat veriyodu galiba türkiyeyle haberleşme için uygun mu o hat peki

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks