"Ataraksia" sanırım ikimizde aynı durumdayız bnim not ort ii,ingilizcede konsolosluga yeter ama mezun olacam buyuk olasılık.senin vize tarihi belli oldumu bnim daha belli degil ya..
"Ataraksia" sanırım ikimizde aynı durumdayız bnim not ort ii,ingilizcede konsolosluga yeter ama mezun olacam buyuk olasılık.senin vize tarihi belli oldumu bnim daha belli degil ya..
evet arkadaslar onumuzdeki hafta butun pazartesimi forumda gecirmeyi planliyorum ozellikle bu baslik altında(vizenin ilk günü oldugundan).artık giren arkadaslar ilk iş olarak bi koşu buraya gelip deneyimlerini bizimle paylaşsınlar..PLS..
ewt arkadaşlar nicola_34 e bende katılıyorum.ilk gün vizeye girecekler lütfen yazsınlar.
hiç merak etmeyin eve geldiğimde muhtemelen gecenin bi yarısı olucak ama ben yazıcam neler olup bittiğini![]()
neyse simdiden bol sans "maviyeşil" (gerçi senin sansa ihtiyacın yok,bnce sn vizeyi almışsında,adet yerini bulsun diye gidiyorsun).tabi gercek bi bedevi degilsen![]()
inşallah dedğin gbi olur nicola34 ve inşallah herkesn pasaportu vize basılmış olarak gelir
ben de gelir gelmez yazarım
inş.herkes kazasız belasız alır su vizeyi...
yeto senin ne zamandı vize görüşmen bellimi?
arkadaslar vıze randevum pazartesı 7.30da bır form dolduruluyormus bana daha maıl gelmedı fıkrı olan varmı?
benim vize görüşmemde 20 şubatta..saati henüz belli diil.not ortalamam 3,10 civarındaydı fakat bu dönem baya bi kötü geçti.10 dersin 5 inden kaldım...ortalamamda 2.70 lere falan geriledi.Bu düşüş vize için bi sorun oluşturur mu sizce?
BEN ikinci hafta gidicem vizeye ama tam günü belli deil
istanbla gidicem
bu arada istanbuldaki konsolosluk hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
özellikle ulasım
ben izmirden ucakla gitmeyi düşünüorm
atatürk havalimanından oraya nasıl ulasırım?*
giriştemi dolduruyoruz o formu
mail gelmıs baktım ds-156 157 158
sırketler parayı alıp sallama pesınde kaç kere aradım benı 1 kere arayıp bıse solemedıler hıcbıseden haberım yok arastırmasak ıkıncı kez randevu parası verıcem :S
Ds ler ne ara geldi arkadaslar yaa.. bu gelen arkadasım ise yerlestrmeniz gerceklesitimi? bu arada bnde sanırm 9-10 u gibi gircem vizeye. pek bi sorun olccağını dusnmuorum.. bu arada gecen yıl giden arkadaslar da vizeye girmiorlarmıs bilgilerine..
bu durumda senin bi vize işi kalmıs yanii. peki hangi state ?
walla benim iş yerleşmem daha olmadı ama ds'leri doldurup yolladım şirkete
zaten bunun iş ile bi alakası yok die biliorum
sadece vize randevusu için gereken formaliteler...
philadelphıa mc donalds
ds'ler topluca gelmiyor arkadaşım her işin farklı zamanda gelir. Sen seçersen işini sonradan gelir ds eğer ds gelipte gidersen vizeye gittiğin an öğrenirsin vize sonucunu ama eğer ds gelmeden gidersen vizeye hemen öğrenemezsin sonradan gönderir şirket ds'ni konsolosluğa öyle öğrenirsin vizeyi alıp almadığını. Ayrıyetten dediğin doğru benim gibi geçen sene vizeyi almış olanlar o konuşma faslına muhatap olmadan direk kağıtları göndererek vizeyi alabiliyorlar.
Wrangell 'daki bizim cocuklara Globalvizyon sirketi calisanlari
'Sizi Seattle 'dan karsilayacaklar' demisler . Bizimkiler iniyo 1-2 saat dolasior Tacoma Havaalininda kimse yok . Sonra telefon aciyorlar 'Biz geldik nerdesiniz' diye , onlarda 'Sizi alamayiz kendiniz gelmeniz lazim' diyorlar . Cebindeki 300$ ortada kaliyor cunku bilet 470$ . Havaalanindaki Afrikali (Ulkelerini tam hatirliyamiorum) calisanlar kendi aralarinda para toplayarak veriyorlar yemek falan yediriyorlar sonra Wrangell 'a gelebilyor .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Yalniz sole bi durum da var sirket ismi vermiyorum ancak bunu gecen yaz yasadik..Bizim sirketimiz de bize aynisini solemisti sizi karsilayacaklar hic merak etmeyin vs. ancak gittigimizde hic kimse yoktu..Orda tesadufen karsilastigimiz baska bir sirket yekilisi bizi gidecegimiz yere kadar goturdu hatta o gece icin kalacak yer ayarladi..Kendi sirketinin ogrencileriyle bize hic ayrim yapmadan davrandi..Bole ornekler de ara sira olabiliyormus bana da basta cok sasirtici geldi ancak yine de turk insani iste yardim etmeyi seviyor![]()
bızım sırkette oyle soyluor ama herhangı bır beklentım yok karsılama konusunda bence yapabıleceklerıde fazla bırsey yok aslında..
yani bende katiliyorum yapabilecekleri fazla sey yok..cunku yuzlerce ogrenci degisik eyaletlere degisik tarihlerde degisik saatlerde gidiyor..her birine yardimci olmak imkansiz gibi bir sey..ancak orada ne yapabileceklerini ulasimi vs. ayrintili bir sekilde anlatarak ogrencilere yardimci olabilirler..
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks