Merhaba arkadaşlar,
Bu yıl için vize randevusu alan var mı? Malum haftaya pazartesi başlıyor görüşmeler..Alanlar ayın kaçına aldılar?
Merhaba arkadaşlar,
Bu yıl için vize randevusu alan var mı? Malum haftaya pazartesi başlıyor görüşmeler..Alanlar ayın kaçına aldılar?
Subat - mart gibi gitmeyi dusunuyorum .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ben gelecek hafta için randevu istedim ancak şirketim bir haftadır konsolosluktan bilgisayar programını beklediklerini ancak gönderilmediğini bu nedenle de beklettiklerini söylüyorlar..Geçen sene de böyle bir durum olmuş muydu? Hatırlayanınız var mı?
Ben boyle birsey duymadim fakat soyledikleri sebep cok anlamsiz geldi . Buraya bi bak istersen .
LINK : http://www.turkishwat.net/istedigini...lin-t3176.html
O başlıkta da yazmışlar..Konsolosluk wat başvurularını telefonla değil acentelerden liste şeklinde alıyormuş ve bu listeler de yine acentelere gönderilen bir programla aktarılıyormuş..Konsolosluk geçtiğimiz pazartesiye göndereceğini söylemiş ama göndermemiş her an gelebilir beklemekten başka çare yok diyorlar.![]()
şubatın 2.haftası istiyorum ama hala bir haber gelmedi danışman şirketten
ben de ilk haftası istedim ama daha haber vermediler
Gecen sene de mart ayi gibi ayni sorun yasanmisti ancak bu konsoloslukla ilgili bir sorun..Kisa surede cozerler zaten daha erken![]()
şubatın son haftası
Bugün sistem açılmış diye haber geldi ve tarih bildirdim..Bakalım yarına belli olacak tam tarih..Eğer istediğim gibi olduysa haftaya vize görüşmemi yapacam..![]()
vize tarihim geldi az önce 2 şubat saat 1:45
bende 2 subat ama saatı daha oğrenemedım
Hadi bakalim umarim sizin icin hayirlisi olur . Rahatlikla alirsiniz insallah .
ben antalyadan gidicem ve ertesi gün dersim var vizeden hemen sonra yola çıkmam lazım bana saati 1:45 dendi vize için peki ben tam o saatte girer miyim vizeye sarkarsa ne kadar sarkar ona göre dönüş biletmi ayarlicam da
Bende subatın son iki haftasından 3 adet gün verdim..Konsolosluk birini vericek.Bakalım..
çok stres oldum ya ortalamam 2,99 ve ingilizce öğretmenliği 2.sınıfta okuyorum ama sorun çıkar mı acaba vize alamamak gbi???
"maviyeşil" ve "Birisi" ya siz bu kadar stres yapıyorsanız biz ne yapalım ya.
1)son sınıfım mezun olacam
2)ingilizceyi hazırlık dışında pek biyerde geliştirdigim solenemez
3)neyseki ortalama kotü degil pek 2,60
böyle olup da alamayıp rezil olmak da var işin ucunda![]()
bnm de şubatın 2. haftası kesin tarih yok daha ama...gerçekten ya bölümler ingilizce üstüne niye stres yapıyorsunuz bn lise hazırlıktan sonra ingilizce görmedim agno 2.48 agnodan korkum yokda dil sorun olmaz inşallah vizede sorular burda yazılanlar gibiyse stres yapmayın Allahın izniyle hepimiz alırız...
Hakikaten sizde korkuyorsunuz biz ne yapalım bilemedim
Bende stres yoktu ama sayenızde ben de stres yaptım![]()
tamam tamam kimse korkmuyo don't panic herks alcak vizesini gelcek bakkaldan şeker alır gibi şeker almaya ankaraya gidiyoruz o ayrı tabii(inşallah)
şuandan itibaren strese girdim![]()
Az Önce Strese Girdim, Evet.
9 Yıldır İngilizce Hayatımın İçinde Ama Ortalamam 1.95 GNO Daha Önceden Sicilim Temiz Ama Vize İşlemleri Vaktine Kadar Sinir Stresten Birilerini Öldürebilirim. Vizemi Vermezlerse Yada Kız Arkadaşım Alır Ben Alamazsam vice versa Dağılırım Açıkçası =)
İstanbul dışında okuduğum için martın 1. veya 2. haftası düşünüyorum
arkadaşlar ilk gidenler vizeden çıktıktan sonra yaşadıklarını buraya aktarırlarsa bizim için çok iyi olur bu yıl ki değişiklerden haberdar oluruz en azından görevlilerin yaklaşımını öğrenmiş oluruz....
arkadaşlar bu kadar stress yapmayın,herşey o kadar cabuk ve kolay oluyorki,bizde cok heycanlıydık girene kadar sonra 3 soru sorup yeşil kagıdı verdilerbunun içinmiydi dedik bu kadar stress zaten en erken alanlardan olacaksınız vizedekilerin başıda yoğun değilken hemen alırsınız mayısa kalanlar zorlanıyor daha cok...
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks