bende sister baydeki piglliy wigglyde çalıstım bn ve 7 türk arkadass daha . ben stocker idim gelen malları markete getirip yerleştirmek eksi 20 dereceye gidip dondurma yapmak baggerlık yapmak yere bişey dökülünce onu temizlemek ayak işleri yani. ama delide yani şarküteride çalısırsan yada bakery de süper olur yemegede para vermezsın hiçte yorulmadan gününü geçirirsin ama biizm overtime yapma şansızımı vardı yapıyodukta. sister bay çok küçük bi yer 2 tane evi var ıronwood da kalırsanızki bn orda kaldım hem markete yakın hemde muhteşem bi ev bdiğer evde baileys harbor diye bi yerde markete 9 mil güzel ev ama bizim kaldıgımız yer kadar değil. kasabadaki en güzel evlerden birisiydi ıronwood bol sayıda yatak vardırsister bay pigglyi öneririm ama işte zorlanabilrisiniz bizim çalıstıgımız manager bu sene emekli oluyormus o yuzden biraz şanslısınız ortamı süperdir mutalak senden baksa türk olur çok disiplinli biye rsakın yalnış biey yapma. Bu arada çalısanlarına araba veriyorlar 3 ay boyunca altında araba oluyor 3 4 kişi ortak kullanıorsunuz. ama bizim yediğimiz cezalar ve yaptıgımız kazalardan dolayı bu sene vermicekler diye duymustum ne kadar doğru bilmiyorum. sonra yazarım yine ayrıntıları heryere uzaktır ama sister bay
Bookmarks