Work and Travel
Toplam 211 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wisconsin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Mrb neredeki piglly wigglyii düşünüyorsunuz hangi eyalet hangi şehir. wisconsin muhteşem bi yer doğası süper insanlarıda aynı şekilde neredeyse hiç zenci yok sadece yüksek tax alan bi yer bide new york gibi gezilmesi gereken yereller uzak doğuya yani chicagoya yakın arabayla gidebilirsiniz chicagoya. seneye aynı yere takrar gidiyorum çok msjım var çalıştıgım yer vs. Tabi her piggly bnm gittiğim yer kadar cazip olmayabilir orasını bilemem ama bn kendimi watın en şanslı üyesi sayıyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart slm

Alıntı diagram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrb neredeki piglly wigglyii düşünüyorsunuz hangi eyalet hangi şehir. wisconsin muhteşem bi yer doğası süper insanlarıda aynı şekilde neredeyse hiç zenci yok sadece yüksek tax alan bi yer bide new york gibi gezilmesi gereken yereller uzak doğuya yani chicagoya yakın arabayla gidebilirsiniz chicagoya. seneye aynı yere takrar gidiyorum çok msjım var çalıştıgım yer vs. Tabi her piggly bnm gittiğim yer kadar cazip olmayabilir orasını bilemem ama bn kendimi watın en şanslı üyesi sayıyorum
    sister bay daki piggly wiggly gideceğiz galiba
    daha karar vermedik
    çok sakin sessiz bir yermiş.senin çalıştığın yer orası mı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Wat

Alıntı diagram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hangi PİGGLY-WİGGLY de çalıştın kardeş ve hangi görevde idin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks