ya aynı dert bende de var bnde yaklasık 1,5 senedir caliştıgım bi şirket var vize ye gitmeden bnde boyle bi kagıt alacam onlardan.ne olur ne olmaz belki işe yarar (4. sınıf olmanın dezavantajları).
forumda "7 ocak 2009 vize gırusmem" baslıgını acan "stephen" arkadasta sirketten bi referans mektubu almiş bnde ona bu mektubun bi ornegi varmı diye sormustum oda bana sunu yollamıstı.(alıntı)
"To whom it my concern
we would like to inform you that Mr. ............ ............... will be working for ..................................... as a mechanical engineer, on his return from USA. His english is very important part of the position he has to fulfill. Hence he has to improve his english during his stay in USA and following his return he will be working for our company.
I can be reached during the week days from XX:XX am to XX:XX pm through XXXX XXX XX XX work phone number if more information needed.
your sincerely
bunu bana bu yazıyı yazan muhendis arkadasım kendisi yazdı. yani bi yerden alıntı deildir. sizde uygun gordugunuz bişekilde yazabilirsinz. cumlelerin o kadar onemli oldugunu dusunmuyorum. onemli olan içerik bence..
saygılar... "
ama "stephen" dil kursu vizesi almişti zaten mektuptada dil uzerine yogunlasmıslar. ama bizimde buna yakın birseyler hazırlamamız gerektigi kanısındayım.
Bookmarks