Work and Travel
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İlk defa WAT

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı bturkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben self gidiyorum..K-Mart'da kasiyerlik işi ayarladım saati 7$'dan..İş kabul formu falan da geldi..Şubat 11'de de vizeye gitmeyi düşünüyorum..

Bir İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi olarak dil öğrenmek isteyenlerin mutlaka tek gitmesini öneriyorum..İnanın sürekli İngilizce konuşmak zorunda kalmanın size çok faydası olacaktır.
    işin overtime garantisi varmi kasiyerlikte tip de olmaz kalıcak yerini ayarladınmı ne kadar ödüyosun ve çalışıcaın yere yakınmı mein bölgeleri fazla pahalı olmaz o açıdan iyi tabii...
    yanlız gitmek her yiğidin harcı değil ama kesinlıkle faydalı katılıyorum yani

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gehenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin overtime garantisi varmi kasiyerlikte tip de olmaz kalıcak yerini ayarladınmı ne kadar ödüyosun ve çalışıcaın yere yakınmı mein bölgeleri fazla pahalı olmaz o açıdan iyi tabii...
    yanlız gitmek her yiğidin harcı değil ama kesinlıkle faydalı katılıyorum yani
    Benim amacım work'den ziyade travel aslında

Nişanlım Amerikalı..3 yıldır o Türkiye'ye geliyordu bu sene de ben gideyim dedim..Malum üniversite öğrencisi bir Türk için en kolay yol Work&Travel..Bu nedenle bu yolu seçtik..

Saati 7$'dan işe alındım..Kendisiyle aynı yerde çalışacaz..Overtime olacağını sanmıyorum..Hatta haftada 40 saati dolduracağımı da sanmıyorum..

Benim amacım program için yaptığım masrafı çıkarıp gelecek sezonki Fenerbahçe - Galatasaray maçı için de yaklaşık 300$ kenara koymak

Konaklama sorunum da yok..Nişanlımın ailesi benle tanışmak için can atıyor zaten..Onlarda kalacam..İşyerine mesafe de sorun değil..Çünkü nişanlımın arabası da var..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)