cok haklısın rahdan bende saten bunu demeye calsdım oncekı cevabımda!!
yanı atraxıyaya aylık 10000$ para verseler turkıyede mı durcam dıycek tabıkıde hayır!!
ama bu demek degılkı bız ulkemızı sevmıyorus bız ulkemızden kacıyorus..
hele hele ben bu yaz amerıkayı goren bırı olarak ulkemı daha cok sevdım daha cok baglandım ama okulum bıttıgınde tekrar amerıkaya dıl egıtımı ıcın gıtmek mecburundayım hatta ZORUNDAYIM.bundan artık kım ne cıkarırsa cıkarsın ve stephen arkadaısımzda bu ZORUNLULUGUN bır sonucu olarak oraya gıdıyo saten...
ataturkcu olayına hıc gımıyorum arkadaslarında belırttıgı gıbı onu tartısmak buranın yerı degıl!!!
ınsallah stephen arkadasımız egıtımını en gusel sekılde tamamlar ve en gusel sartlar nerde sunuluyosa orda yasamını devam ettırır..
bunun userınede o arkadasımızı daha fazla germeyelım suan onun morale ıhtıyacı var!!
sız bılırmısınız tek basına yurt dısında yasamanın ne demek oldugunu bunu oraya gıden ıyı bılır kaldıkı arkadasımız suan daha herseyı tam yolunda olmadan bısılerı halletmek telasında anladıgım kadarıyla kalcak yer ve ıs sıkıntısı azda olsa var!!! bunları konusmak moral vermek lasım dıe dusunuyorum...
ıns hersey yolunda gıder stephen yolun acık olsun!!!
Bookmarks