Work and Travel
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 7 ocak 2009 vize görüşmem..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Neyin Mücadelesini Veriyorsunuz Arkadaşlar?

Allah aşkına söyleyin başka bi ülkeden 7 000 dolar verildiği zaman aylık maaş koşa koşa gidecek 21803712746348617 kişi varken, sizinle mutluluğunu paylaşmış ve bilgilendirme yazısı yazmış biri için bu konuşmalar nedir?

Bu durum gelişmekte olan bütün ülkelerde (yada gelişmemiş) vardır. Kişiler özgürdür. Kendi imkanlarını arttırabilecek bir kişinin kararını bari böyle saçma bir şekilde eleştirmeyin.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı rahdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyin Mücadelesini Veriyorsunuz Arkadaşlar?

Allah aşkına söyleyin başka bi ülkeden 7 000 dolar verildiği zaman aylık maaş koşa koşa gidecek 21803712746348617 kişi varken, sizinle mutluluğunu paylaşmış ve bilgilendirme yazısı yazmış biri için bu konuşmalar nedir?

Bu durum gelişmekte olan bütün ülkelerde (yada gelişmemiş) vardır. Kişiler özgürdür. Kendi imkanlarını arttırabilecek bir kişinin kararını bari böyle saçma bir şekilde eleştirmeyin.
    cok haklısın rahdan bende saten bunu demeye calsdım oncekı cevabımda!!

yanı atraxıyaya aylık 10000$ para verseler turkıyede mı durcam dıycek tabıkıde hayır!!

ama bu demek degılkı bız ulkemızı sevmıyorus bız ulkemızden kacıyorus..

hele hele ben bu yaz amerıkayı goren bırı olarak ulkemı daha cok sevdım daha cok baglandım ama okulum bıttıgınde tekrar amerıkaya dıl egıtımı ıcın gıtmek mecburundayım hatta ZORUNDAYIM.bundan artık kım ne cıkarırsa cıkarsın ve stephen arkadaısımzda bu ZORUNLULUGUN bır sonucu olarak oraya gıdıyo saten...

ataturkcu olayına hıc gımıyorum arkadaslarında belırttıgı gıbı onu tartısmak buranın yerı degıl!!!

ınsallah stephen arkadasımız egıtımını en gusel sekılde tamamlar ve en gusel sartlar nerde sunuluyosa orda yasamını devam ettırır..

bunun userınede o arkadasımızı daha fazla germeyelım suan onun morale ıhtıyacı var!!

sız bılırmısınız tek basına yurt dısında yasamanın ne demek oldugunu bunu oraya gıden ıyı bılır kaldıkı arkadasımız suan daha herseyı tam yolunda olmadan bısılerı halletmek telasında anladıgım kadarıyla kalcak yer ve ıs sıkıntısı azda olsa var!!! bunları konusmak moral vermek lasım dıe dusunuyorum...

ıns hersey yolunda gıder stephen yolun acık olsun!!!
    KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)