Ben istanbul üniversitesinde okuyorum ama geçen sene vize sürecimden birazcık bahsedim, belki biraz içiniz rahatlatır
geçen sene 2.sınıftım ben, fakat 2.sınıf 1.dönem derslerini almayı başaramadım düşük ortalamam yüzünden.Tekrar 1.sınıf 1.dönem derslerimi ( başarısız olduklarım) aldım.Vize görüşmesine gittiğim transkripte sadece 1.sınıf 1.dönem ve 2.dönem notlarım vardı. ( tabi tekrar yaptıgım için düzelmişti ortalamam)
Görüşmeye gitmeden önce içim içimi yiyordu tabiki,Adam çıkıpta bana, senin transkriptinde 3 dönem olması gerekiyor, neden 2 tane var, nasıl 2.sınıfsın gibisinden birşey söler diye yalanlarım hazırdı tabi ama hiçbir aksilik çıkmadı. Kaçıncı sınıfsın dedi, 2 dedim transktpte baktı, 2 sınıf 1.dönem notlarım olmamasına rağmen vizem basıldı.
Bu sene tekrar başvurdum,Şuanki transkriptim çok daha komik .. geçen sene 3.dönem yerine 1.dönemi aldıgım için, transkriptimde yer alan notlar şöyle:
1.dönem
2.dönem
4.dönem
3.dönem doğal olarak yok ortalamam zaten yerlerde , ama umutluyum ben fazlasıyla, büyük ihtimal tekrar basılcak vize, bunda daha önceki amerika vizemin ve avrupa vizelerimin etkisinde olcağını düşünüyorum..olmazsa ne olur .. canı sağolsun amerikanın, bu yazda antalyaya giderim =P hem daha ucuz xD
benim gercekten oldukca içimi rahatlattın önceden amerikaya turist vizem ve bazı avrupa ülkelerine vizem var derslerde ortalama heralde alınır vize cok zorlanmadan
Bookmarks