bu forumda yazan başka birçok şeyle de ilgili diger forumlarda konusuldu. o zaman napalım? kapayıp gidelim istersen?
biraz mantık allasen.
sen ben giriyo olabiliriz "diger" forumlara da herkesin haberi oldugunu ya da onları da takip ettiklerini var saymak biras sacma.
arkadasım bu forumda konu acmadan önce burayı okuyun diye bir baslık var orda ne yazıyor.Tabiki her konuyu sonuna kadar okuyamayabilirsin ama genede göz gezdirmek gerekir konulara ,aynı seyler farklı farklı yerlerde konusulunca hepsine bakmak daha gücleşir.
arkadasım bu forumda konu acmadan önce burayı okuyun diye bir baslık var orda ne yazıyor.Tabiki her konuyu sonuna kadar okuyamayabilirsin ama genede göz gezdirmek gerekir konulara ,aynı seyler farklı farklı yerlerde konusulunca hepsine bakmak daha gücleşir.
baska forum derken baska sitelerden bahsediyorum. heralde aynı konuyu burda 25 kere açalım demiyorum. bilmiyorum ki anlaşılması çok mu zor "arkadaşım" ?
baska forum derken baska sitelerden bahsediyorum. heralde aynı konuyu burda 25 kere açalım demiyorum. bilmiyorum ki anlaşılması çok mu zor "arkadaşım" ?
daha önce uzuuuunnn uzuuuunn konuşulmuş bi konu bu..okusaydın görürdün zaten.aynı konuyu tekrar açmanın bi anlamı var mı ''arkadaşım''?? bilmiyorum ki anlaşılması çok mu zor??!!!
Anlaşılması zor deil sen anlamıyorsun yada yanlış anlıyorsun.Baska site manasıyla sölenmemıs zaten o söz bu forumdaki degeer baslıklar altında bulunan bir konudan bahsedılmıs daha iyi anlatabildimmi
Bookmarks