YETO Nickli Üyeden Alıntı ben aksine ocean city de cok türk olduunu duydum pennsylvaniayi bilmiorum ama ben hershey e gidiorum bakalım görücez artık arkadaşım hayırlı işler sana herseye gidiyosan heryer türk. hele bi çikolata fabrikası var kıyamet gibi. ama işin bu değilse ek iş işte sana.
what's up nigga
sefaklc Nickli Üyeden Alıntı arkadaşım hayırlı işler sana herseye gidiyosan heryer türk. hele bi çikolata fabrikası var kıyamet gibi. ama işin bu değilse ek iş işte sana. hayırlısı bakalım ya türk olması bni bağlamaz bulgar taklidi yaparım muhattap olmam:P şaka bi yana ocean city kadar türk olcağını sanmıorum
YETO Nickli Üyeden Alıntı hayırlısı bakalım ya türk olması bni bağlamaz bulgar taklidi yaparım muhattap olmam:P şaka bi yana ocean city kadar türk olcağını sanmıorum İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR HERŞEY(HERSEY) EN AZINDAN GÜVENİLİR TEMİZ BİYER PİŞMAN OLACAĞINI SANMIYORUM O BÖLGEDEN. EN GARANTİ YERLERDEN BİRİSİ.
sefaklc Nickli Üyeden Alıntı İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR HERŞEY(HERSEY) EN AZINDAN GÜVENİLİR TEMİZ BİYER PİŞMAN OLACAĞINI SANMIYORUM O BÖLGEDEN. EN GARANTİ YERLERDEN BİRİSİ. saolasn inş. herkes sorunsuz bir yaz gecirir 2009da da
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks