Evet arkadaslar her hangi bir job offer olur. hangi sponsor firma olursa olsun.
Evet arkadaslar her hangi bir job offer olur. hangi sponsor firma olursa olsun.
hmmm anlasıldı
ewt her sirketin anlasmali sponsorlari var.atiyorum , a sirketinin 1 numarali sponsoru olsun, b sirkerinin de 2 numrlai sponsoru olsun..wat ogrencisi a numarali sirkete 2 numarali sponsorun job offer formunu yooladiginda isveren bunu onemsemiyor diye biliyorum..hatta daha yeni bir kac arkadasim bu sekilde yolladi bikac yere californiada..ve bir sorun cikmadi..
S-pectacular
dun ciee in bos bir formuna ismimi yazarak isverene yolladim o da imzalayip bana geri gonderdi.Job Offer bos formunu sirkettten aldim garanti olsun diye ancak internettekinin aynisi tek farki sag ust kosede ciee representive bolumunde burda kayit oldugum sirket ismini basmis geri kalan her sey ayni.
yok cikmiyor cunku internetteki ornegiyle karsilastirdim birebir aynisi.Yani isteyen once formu kendi doldurup sonra burda bir sirket secebilir tabi sirketlerin calistigi sponsorlari dikkate almak kosuluyla.Daha once de bahsedilmisti bundan.Artik ds formunu bekleme asamasina gectik bakalim kac ay surecek![]()
bende bunu ögrenmek istiyodum işte bilgi için sagol...
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
ben gecen yil gittigim yere gidiyorum virginia beachte. ancak benim calistigm isi tesadufen gecen yil bulduk yani burdan sponsorlar araciligi ile eleman aramiyorlar sahilde semsiye sandalye kiralama isi iyi de kazanmistim gecen yil.Burda da ut sirketi ile anlastim digerlerine gore biraz pahali ama en azindan gecen yilki gibi sorun yasamicami umuyorum ds formlarinin getirtilmesinde
selam herkese
bu job offer formunu biz dolduruyoruz sonra işverene yolluyoruz tekrar bize dönüyor
peki bu işlemler ne kadar süre alıyor?
senin isverenine bagli bir durum.Ben sabah yolladim o da imzalayip aksam bana geri yolladi..
job offer doldururken overseas agency bölümüne burdaki danışman şirketimizimi yoksa amerikadaki sponsorumu yazıcaz bilen varmı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks