ben denedim hiç güzel değil heleki doktor pepper diye lanet bişey var ona cidden güzel diyebilecek bi delikanlı varsa bende bişey bilmiyorum
Mükemmeldi
Pek birşey anlamadım
Çok kötüydü
ben denedim hiç güzel değil heleki doktor pepper diye lanet bişey var ona cidden güzel diyebilecek bi delikanlı varsa bende bişey bilmiyorum
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
New Mountain vardi sanirim . Vanilyalisi muhtesem TR 'de olsa hergun 1.5 lt. icerim . Iyiki yok .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
size Dr Pepper hakkında bı anımı anlatmadan once bu cola cerry ve mountaın hakkında brz yorum yapıcam. moutain view i baya severdim tr iken sprite alırdım, orda ise spirite yerine mountain view e basladım... cola cerry ye gelınce, ordakı vişneler cok değişik turkıyedeki gıbı tadı yok... normal olan da var tr deki gibi fakat onların bu değişik turdeki ceryy leri daha yaygın kullanılıyo, yani onlarda bu normal... ben cola cerry yı ılk içtiğimde bunu içinde cerry mı var yoksa badem acısı mı var anlamadım, aynen badem acısına benzıyordu... ama vanilyalıyı cok tuttum amrikada ilk içtigim kola o oldu...
simdi Dr Peper ıle olana anımı anlatayım... USA ye ilk gıdışim, new york lake geroge wall-mart ta ilk yada 2. alışverişlerimizden bırı... dedik aaa kolalar cok ucuz...ne alalım ne alalım derken, arkadas dedi coco cola alalım, ben de dedım pesi alalim... sonra baktık bu Dr Pepperlerden gördük.. dedik bak bu daha ucuz, sanırım bzm ordaki kristal ya da cola turka gibi bir şey.. dedim ben bundan alalım madem dedim doktor peper tafsiye etmis bi de kutusu baya fiyakalı)... dedik bunun ıkı kartonu 1 cola kartonu kdr o zmn dedik 2 karton Dr Peper alalım... aldık ve alış verişimi yaptıktan sonra eve geldik..haaa haa sonrasının brz tahmın dediyosunuzdur sanırım...
hikayemin geri kalanını siz tahmın etmeye calışın bakalım... hangınıiz daha cok yaklaşcak bakalım...tahmınlerden sonra ben geri kalanını anlatıcağım...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks