aboo kız yokmu burda baska ya baya ezilmişiz bis dedikten sonra bende kıa bi anı ekliyeyimde ortm yumuşasınarkadaşımla çıktık wallmarka gtjez kafaya koymusuz westoceancity denn byerdeyiz gidceğimiz yerde otobüsle yarım saat fn otobüs 2 aat sonra ar ama bizim zmanımız yok gaza gedik yürürüs diee baktık yürü yürü bitmio ben illallah ettim sonunda dedm kerem dur otostop çekelim bu baya çekndi yasak olduunu duymuştuk.neyse araba camı silen çocuklar gib bi benznlk çıkışında ışıklarda pusuya yattık arkadaım kenarda duruo ben duran arabalara atlıyorum acıtasyon yapıyorum meraba ben yabancıyım walmarka nasıl gderm ayagı yapıyorumki bir acısın ge ben gtrm desin die yarım saat urastım adamlar ben arabaya yaklaşınca herke kafayı çevirio bi kaç kişi öküz gib tarif etti en son biri 2 çftlerdi dediler otobüsle gt dedim 2 saat sonra var ama başka ulaşım aracı yokmu zzamnım yok dedm böe acıdılar halime hade ge biz bırakaım dediler tabe ben arkadaşım arkada baya döndüm hade gel dedim bunnar erkek çıktını görünje arkada panik odular tük filmlerndeki gibi çalıların arkasından çıktı arkadasas arabaya ataı tabe bunnar fırsatları olsalar kaççaklardı remen korktular haklı olarak tek kelime etmediler yol boyu biz inanjede böe yüzlerinde fena bi rahatlama ifadesiyle gittiler