arkadaslar ben 2008 yazında cedar point ve mc donalds calısmıs biri olarak mc donalds hakkında diyeceklerim sunlar. mc ın mantıgı sudur. gunde 2vardiya calısır . 40 saat ustu overtime der ama asla hafta da 40 saat ustu vermez. belki iiligine gelirse 42 43 saat. mantık daha cok isci alıp az saat vermektir. yemek olaylarına gelince hersey full otomatik makinelerle oldugu icin en aptal amerikalı bile yapabiliodu. sadece kofteleri diz dugmeye bas. kızartamayı at dugmeye bas gibii.ayrıca hijyen konusunda bi endiseniz olmasın cunku her hamburgerleri dizmeden once mutlaka yeni bi eldiven takılır ve hamburgerler dizildikten sonra eldiven cope atılır. eger o isi yatıgın eldivenle baska bi sey daha yaparsan ve manager bunu gorurse paparayı yersin 2. is imkanı icin guzel bi secenek cunku aksam veya sabah calsıma gibi iki secenege sahipsin.ayrıca yemek sınırsız gibi bisey yazmıs bi arkadas...yalan.gunde sadece bir menu hakkınız var. musterinin begenmeyip(ornegin ben mayonessiz demistim bunda mayonez var deyip geri getirdigi) getirdigi hamburgler hatta big mc ler doooru cope :S tadına bile baktırmazlar dur ayırıyımda aksama yerim olayı yok yani cok dedim yapmayın etmeyin millet aclıktan oluo siz atıyosunuz die ama nafile ....simdilik diyecegim bunlar