Arkadaslar 2008 yazı cedar point te calısmıs biri olarak bende biraz yorum yapayım. cedar point dünyada görüp görebileceginiz Türkiyede görmenin imkanı olmadıgı kdar guzel bir park... Ama eglenmeye gelenler iicin. calısanlar icin artı ve eksilerine gelince ..... önce artılarından baslayayım ..en buyuk artısı konaklama ucretinin genele gore cok cok ucuz olması. haftalık 16 ve 30 dolarlık secenkler var 30 dolarlık olanlarda klima vs imkanları var ve daha temiz. 16 dolarlık olanlarda ise sadece yatak dolap var o kdar:s konfor beklerseniz inanılmaz hayal kırıklıgına ugrarsınız.ben ride host olarak calısmıtım power tower da gunluk 12 13 saat ortalama ile calısıyordum. kazanmak icin gideceklere tavsiyem sweep yada ride host olmaları. sakın kodakcı olmayın kazamassınız. eksilerine gelince bi kere ilk indiginiz anda burası nasıl amerika yoksa bizi baska bi yeremi getirdiler die dusuneceksiniz. ve ilk kez chicagoyu veya baska bir yeri görene kadar burası nasıl amerika diyeceksiniz. park dısında pek fazla bi etkinlik olmaması bunalıma sokacak ama ortama alısınca hoslanmaya baslıyacagınız bir park.ozellikle merak ettginiz sorularınız varsa severek cevaplarım arkadslar
Bookmarks