Mesela bizde 8 dolar gözüküyordu sözleşmede ama oraya gittiğimizde 8.5 dolar verdiler. Ayrıca çalıştığımız otelde farklı bölümler vardı gene housekeeper lıktı ama farklı yerleri temizliyorduk otelde Villa bide Guest House denilen devre mülk tarzı yerlerdi. Guest house Housekeeper lık 10 Villa house keeperlık 11 dolardı. Ama saatlik ücret arttıkça çalışma saatin düşüyordu. En iyi parayı ben 8.5 dolar olarak otelin odalarını temizlerken kazandım sayılır. Ayrıca otelde düğün, yemek vs. gibi etkinliklerde de bulaşıkçı olarak çalıştım saati 10 dolara ayrıca 50 dolar da bahşiş vardı o gün için. Bizim çalıştığımız otelin iş vereni ve çalışanları çok iyiydi. Kazandığımız para program ücretini çıkarttı ama onu da orda harcadımToplam 4800 kazandım ben 3 ay 1 hafta sürede. ama 5000 doları geçen arkadaşımda vardı. Bizim yaz çok güzel geçti baya bi macera yaşadık. Elektronik eşya almaya NH ye giderdik. 1 buçuk saatti arabayla hemen VT NH sınırında bitane Best Buy var oraya gittik hep. West Lebonan die geçio. Birde bizim arkadaşlar kafa dengi olduğu için zevkli ve güzel yaz geçirdik diyebilirim
İkinci iş olayına gelince ikinci işte çalışabiliosun çalışan arkadaşlarım oldu çünkü.
Bookmarks