2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
aynen fatih bende aynı dertten muzdalibim 1 dersten kaldim dierinden de buyuk ihtimal kalcam ah ah ilk donem bolemidiama bence amerika olayi deilde baharla alakasi war
u feel a shaking on the ground
billion candles burn around
is it ur birthday?
Arkadaşlar Destin Ve Fort Walton Beach Konularini Birleştridim.duyrulur.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
bende birden afalladim noluyo falan ama ii olmus bole pek bi afilli![]()
is it ur birthday?
foruma link yazmak yasakmi konuyla alakasi yoq ama bana komik geldi paylasmak istedim :
http://www.youtube.com/watch?v=vu9SVqCzv-4
butun bolumleri izleyin komik bence
Konu ∂i§тuяßє∂ tarafından (02-06-2007 Saat 09:48 PM ) değiştirilmiştir.
is it ur birthday?
videoları Serbest Kürsü ye koyabilirsin
Buenos días: İyi Günler!
Buenas noches: İyi Geceler!
Bienvenidos: Hoşgeldiniz!
Hola: Merhaba!
Hasta la vista: Görüşmek Üzere !
Hasta luego: Görüşmek Üzere!
Adios: Hoşçakal !
Perdón : Pardon !
Por favor: Lütfen !
Si: Evet !
No: Hayır !
Vamos: Gidelim !
así-así: öyle-böyle !
confortable: rahat
excelente: muhteşem
feliz: mutlu
infeliz: mutsuz
bien: iyi
mal: kötü
muy bien: çok iyi
muy mal: çok kötü
Cómo estás?
Birisine hal hatır sormaya kalkıştığınızda yukarıdaki soru cümlesini kullanabilirsiniz.
Cómo está?
Eğer hal hatırı sorduğunuz kişi yakın arkadaşınız değilse, arada bir mesafe varsa yukarıdaki soru cümlesini kullanın.
Como te llamas?
Eğer ismini sorduğunuz kişi normal bir kişi ise yukarıdaki soru cümlesini kulanın
Me llamo fatih
Adınızı söylemek için yukarıdaki cevap cümlesini kullanın.
De Donde Eres ?
Bir kişinin nereli olduğunu merak ediyorsanız yukarıdaki soru cümlesini kullanın.
Soy De Turquia
Nereli olduğunuzu söylemek için yukarıdaki cümleyi kullanın
Vivo en Turquia : Türkiye'de yaşıyorum
florida'da ispanyolca işimize yarayabilir diye bunları biyerden alıntıladım. yanlış bilmiyorsam ispanyolca(mesela:espanol ) yazıldığı gibi okunuyor
Konu fatih26 tarafından (04-06-2007 Saat 10:14 PM ) değiştirilmiştir.
bunlar california da da geçerlidir herhalde(PaLm Desert)
11 haziran 5.35 ucagı KLM ile Amsterdam-> Memphis-> FWB gidicek var mı ? Dün 675€ a bu bileti aldım, cok az kalmasına ragmen fiyatı da cok uygun bence, hala biletini almayan arkadaslar varsa sorun yapmasınlar, beklemek biraz riskli ama uygun bilet de bulabiliyorsunuz.![]()
valla iyi almışsın.
millet 5 haziranda vize için konsolosluktaydım. ve mutlu haber bugun vizem gelmiş. artık 13 unde ucmamak için hiç bir sebep kalmadı... nie bu kadar tırstın derseniz ben risk alıp bileti onceden almıştım da
.. su kadarcık arada vize alamasam ya da gec gelse kalıyodum hehe!.. 13 haziran sabahı 06 00 milano-atalanta-pensacola seklinde ucuyorum var mı bu sekilde ucan???sevgiler
born in Ören, live in BouN, flying to destin![]()
![]()
![]()
Slm gencler FWB e varan var mi? Kimseden ses cikmiyor. Burasi acaip sicak sanki col gibi. Nem filan da cok fazla aksam bile sicakliyorsunuz :S Eve yerlestim villa gibiSu an tek sorun az is saati verilmesi ve birazcik da ulasim. Diger FWB deki arkadaslar da bos vaktinde burda yazarlarsa birbirimize daha cok yardimci olabiliriz. BB
Biz de FWB'çi ve Mc'çiyiz.3 kişi gidiyoruz, 19'u sabahı.
@yakuza dostum, bavulla ilgili tecrübelerini yazar mısın? Benim sorunlu bir arkadaşım var,bunların geçirilip geçirilmeyeceğini sormamı istedi:
parfüm, şampuan, lens solüsyonu, traş köpüğü, bıçağı, jöle, sprey, ilaç(reçete kesin lazım mı?), diş macunu...
Daha uzayıp gidiyor bu liste ama bu kadarı yeter, bilgin var mı acaba bunlarla ilgili?
Bir de cep telefonu olayı nasıl? Götürmemizi tavsiye eder misin?
Konu r7bertpires tarafından (16-06-2007 Saat 02:22 AM ) değiştirilmiştir.
destin deyim arkadaslar oaks inn de kaliyoruz ama burda ciddi problem var. buraya gekldigimiz adam meger araci komisyoncu bi herif mis. bir suru turk arkadasim ise baslayamiyor is yok vermiyor falan cidden sorun var burda ben se wings diye bir alisveris merkezinde basladim fena degil buralarda olan var mi
????
born in Ören, live in BouN, flying to destin![]()
![]()
![]()
Destindeki arkadaslar sizler nslsiniz Destin cok super bir yere benziyor en kisa zamanda bir araba otobus bulursam gelicem gezicem oralari. Ben Ft Walton un 15ml batisinda Navarre Beach de kaliyorum su an. Gelen olursa agirlariz gezdirmeye calisiriz![]()
arkadaslar bende internete giremedim ne zamandir yazamiyorum foruma.ben cankurtaranliga basladim.hersey iyi yanliz evimiz uzak.miramar beach de kaliyoruz.bisiklet aldik.evdeki herkes ise bisikletle gidiyor.
Süresiz Ban
yakında çalıştığım yer,destin'de ve gezdiğim yerlerde(miami,los angeles,san francisco ve new york)çekmiş olduğum seçtiğim resimleri koyacağım buraya.istek olursa daha fazla da koyabilirim.şimdilik birkaç tane koyuyorum, istek olursa daha eklerim.
Konu fatih26 tarafından (03-10-2007 Saat 02:41 AM ) değiştirilmiştir.
[/url]
cankurtaranlık böyle oluyor arkadaşlar.bu vatandaş deep guard dı...
Konu fatih26 tarafından (03-10-2007 Saat 02:49 AM ) değiştirilmiştir.
[/url]
bu da benim(sezonun başlarında)
Konu fatih26 tarafından (03-10-2007 Saat 02:40 AM ) değiştirilmiştir.
[/url]
sezonun sonlarına doğru ben...
Konu fatih26 tarafından (03-10-2007 Saat 02:50 AM ) değiştirilmiştir.
burada hiç yorum yok,resimleri görmediniz herhalde![]()
fatih bunları wat 2007 foto arşivi altına koysaydın yorumlar alırdın belki çok uzun bir konu bu gözden kaçırmaları normal
admin (at) turkishwat.net
arkadaşlar youtube ye kısa bir video yükledim,bu kısa video geçen sene çekildi,geçen sene çalıştığım su parkından bir enstantane...
http://www.youtube.com/watch?v=OfaJ6rtgvT0
Konu fatih26 tarafından (24-12-2007 Saat 09:50 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks