Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wat hikayem

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla kemerde sıkmadım ama çok tutmadı nedense las vegasta 100 dolar kumarda oynadım kaybettim falan mekanlara 30ar 40ar dolar verip girdim eğlenceden kısmadım otel ve yemekten kıstım zaten msdonalds dan başka alternatif olmuyo bilirsiniz sabahlarıda donut hatta şötle söyleyim las vegasta olsun diğer şehirlerde olsun hep lüks otellerde kaldık otelde kaldığımız zaman sheraton dahil

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı bahaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kemerde sıkmadım ama çok tutmadı nedense las vegasta 100 dolar kumarda oynadım kaybettim falan mekanlara 30ar 40ar dolar verip girdim eğlenceden kısmadım otel ve yemekten kıstım zaten msdonalds dan başka alternatif olmuyo bilirsiniz sabahlarıda donut hatta şötle söyleyim las vegasta olsun diğer şehirlerde olsun hep lüks otellerde kaldık otelde kaldığımız zaman sheraton dahil

Yani araba masrafini cikartinca 800$ . Ortalama 750$ civari araba tutsa 1500$ civarida toplam gezmeye harcanir . Baya iyi yerlerde kalmissin ha
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yani araba masrafini cikartinca 800$ . Ortalama 750$ civari araba tutsa 1500$ civarida toplam gezmeye harcanir . Baya iyi yerlerde kalmissin ha

hayir toplamda 800 dolar tuttu en fazla 1000dir butun masrafim biliyosunuz ordaki en kotu otelde bile yataklar double yatak bizde 4 kisi gezdik ve hep 2 kisi parasi verdik en sonunda 2 kisi kaldik bu seferde arabada yattik arabada inanilmaz rahatti otellerden yuruttugum yastik ve pikelerle yatakhane cevirdim uzun bi arabaydi zaten

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)