Alıntı gokcek50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Server=Servisçi demek.

Bence garson da olur arabayı park eden de vatandaş da. İş açıklamasında belirtmesi lazım ne demek istediğini.

Ayrıca üç ayda 5-6 bin dolar meselesine gelince.
Benim kanaatim o iş o kadar da kolay değil.

Hadi küçük bir hesaplama yapalım:
Tek veya iki işte günde en az 12 saat çalışmak lazım. Haftada 6 gün çalışsan
72 saat eder.Saatlik 7 dolardan olsa haftada 500 dolar eder. 3 ayda 6 bin dolar.

Sorun:
1-İkinci iş bulmazsan çok zor tek işte 12 saat vermeleri.
2-Ev kirası, yiyecek ve diğer giderleri hiç saymadık.
3-Günde 12 saat çalıştığım zamanlar akşam eve geldiğimde ayaklarımın ağrısından uyuyamadığımı biliyorum.

İmkansız mı? Tabii ki değil.Ama hiç de kolay değil.

Bin kişinin arasında belki üçbeş kişinin bulduğu ve sürekli gaza getiren efsane modunda oratada dolaşan işlerden biri denk gelirsen çok daha fazlası da olur.

Yanlış anlaşılmasın kimseyi WAT'tan soğutmaya çalşımıyorum.Ama bu olaya girmeden önce başkalarının gazına gelip toz pembe hayaller kurmamak lazım.
Çok da kolay olmayacağını ve riskli bir iş olduğunu kabul etmek lazım.
açıklamyı sen yapmısıın zaten arabayı park edende garsonluk yapanda bahşiş alabilir burda heralde oraya gittiğinde yattığı yerden para kazanabileceğini düşünjek seviyede insan yoktur gidipte krallar gibi yaşayn insada çok az deniljek kadardır gitmeyi düşünende bunları göze almıştır dediğin gibi...para biriktirmek tek amacı olan bi insanda 5 6 bin dolar kazanır diyorum ben ..ben sadece 1 ay 3 hafta çalıştım overtime olmadan saati 7 dolardan ve 6 bin dolar kazandm.bu benm şanslı oldumuda gösteriyor ama genede ısrarlı olan kişilerin yüzde 70inin kazanbileceğini düşünüyorum