====2008
====virginia,boltimore,washington,niagara falls,atlantic city,new jersey,new york
====virginia beach
==== a.d.v.i.s. ile gittim ama cok bi yardimlarini gormedim ne sikayetciyim ne de cok memnunum
====restaurantta busser
====4700$ ama 1$ ile dondum turkiyey
====benim icin cok guzel bir yaz gecti sansim yaver gitti diyebilirim eglencesinden alisverisine ingilizcesinden gezdigim gordugum yerlere kadar hersey cok guzeldi tabi zorluk cektigim zamanlar da oldu ama onlar olmazsa iyi zamninin kiymetini anlamiyorsunuz mesala 2 hafta pasaportumu bulamadim kaybolmustu o donem gercekten berbat otesi bir zamndi.
====laptop,foto makn.,i=pod nano,flash bellek,zippo,6 parfum,ve 200$ hediyelik esya,yaklasik 1100$ ust bas ayakkabi mont
====4 yildizli bir otelde kaldim basta 10 kisilik bi eve ciktik ama biraz arastirinca cok daha uyguna temiz ve guzel bi otel odasinda anlastik haftalik 50$ 4 kisi 1 odada kaldik bazen kaybettiniz birseyi bulmada zorluk cekiyorsunz ama genede cok iyi oda arkdaslarim oldu,virginia beach bildiginiz gibi tatil yoresi zaten hem tatil hem calisma dusuncesiyle gittim ama toplam 3 ayda 6 7 kere girmisimdr okyanusa

he bi de bende tek gidenlerdenim mukemmel bir tecrube bence firsatiniz varsa tek basiniza gidin kimseye siginmaya ihtiyaciniz yok cok daha zevkli.
Bookmarks