oncelikle gecmis olsun, bence bu sorununun hp nin telnik servisiyle cozulme olasiligi cok az ben de gecmiste sormustum hatta bir kac hp tekmis servisine genelde olumsuz yaklastilar, hemde urunlerinin garantisinin turkiyede gecerli oldugunu ama amerika icin yapilan hp bilgisayarlarin farkli oldugunu ve onlari tamir edemediklerini soylediler, ama avrupadan bir ulkeden alinmis olsaydi urunun tamir edilebilecegini felan soylediler..tahminimde turkiyedeki bayilerden alinmasini sitiyorlar sanirim gidip burda 1700 dolar olan bilgisyari orda 700 alindamsini felan engellemiye calisiyorlar sanirim en zarivarsa kendine....
diger bir konuda hp teknis servisi tamir etmeyi kabul etse bile garanti kapsaminda olacak mi urun? olmama itimali yuksek....

uc kadikoydeki yazici ishanina goturme fikri ni hic tavsiye etmemekle birlikte zorunlu kalinmasi halinde cok ama cok dikkat ederek,tavsiye alarak, buluna bilinirse bir tanidik vasitasiyla(buna bile guvenmemek lazim) gitmelisin....benim basimdan aci bir tecrube gecti....cok dikkat etmek gerekli

kolay gelsin
iyi sanslar