acıkcası ben cok ıyımser bakamıyorum cunku zaten belli iktar ogrencı bu sene wat tan cok cektı sımdı o mıktarın uzerınde bır magdurıyet yasanacak. bence gelecek yaz wat asırı sıkıntılı gececektır, ben 08 de magdur olanları okuduktan sonra campusa olsun dedım garantı ıs konaklama dıe, ama krizden sonra ona bıle ıyımser degılım cunku ben odememı nısan-mayıs a kadar $ cınsınden yapacagım ve masrafım %50 artmıs olacak her katılan ogr. gıbı. kefenın bır tarafına usa+travel+dil vs. koyuyorum digerine ise $50 artmıs masraf+cekılen cıleler+iste calısma yanı bılemıyorum.
ama bu krız nasıl ısını ıyı yapmayan fırmaları etkıledı onu anlamadım kriptografi, yanı o devasa bankalar battı orta caplı saglam ıs yerlerı vs. isci cikarıyorlar sonucta bunlar ıslerını ıyı yapmasına ragmen krız den dogall olarak etkılenıyor
yanı bana sorarsanız watı bır sene ertelemekte fayda var zaten bu sene yapsa ıdım ılk watım olacaktı ama bu bagdırelerı yasamak ıstemıyorum acıkcası
tabı ıyı bır wat gecırme olasılıgıda war ama oranları fifty-fifty olsa bıle ben bu krızden sonra yapmam watı
Bookmarks