Work and Travel
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: california six flags magic mountain 2009? gitsek mi gitmesek mi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

@pamela
    Merhaba, Cedar Point ile ilgili bi sorum vardi. ''ama bu yıl cedar seçeneklerde yok'' demissin. Ben bu sene oraya giderim die dusunuyodum acaba bu yaz ogrenci almama gibi bi durum mu var yoksa senin seceneklerin arasinda mi deil orasi? ben gecen yaz Ohio, Columbus Zoo'daydim, Cedar pointe gezmeye geldigim gun kimle konussam tek dertleri cok calismakti
    Ben bu arada, tekrar gidersem doguda calisip, batiya gezmeye giderim die dusunuyorum. hepinize kolay gelsin!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı thran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @pamela
    Merhaba, Cedar Point ile ilgili bi sorum vardi. ''ama bu yıl cedar seçeneklerde yok'' demissin. Ben bu sene oraya giderim die dusunuyodum acaba bu yaz ogrenci almama gibi bi durum mu var yoksa senin seceneklerin arasinda mi deil orasi? ben gecen yaz Ohio, Columbus Zoo'daydim, Cedar pointe gezmeye geldigim gun kimle konussam tek dertleri cok calismakti
    Ben bu arada, tekrar gidersem doguda calisip, batiya gezmeye giderim die dusunuyorum. hepinize kolay gelsin!
    Merhaba, öncelikle konuştugun arkdşlarım doğru söylemiş çok çalıştrıyorlardı ve çok sıkı kuralları vardı. Cedara lanet ettiğim günler çoktur ama yurt imkanı ve çalışanlar için düzenlenen partiler eğlenceler süperdi hemde Ohiodan dediğim statelere rahatlıkla araba kiralayıp gidebliosun.. Üstelik çok fazla değişim öğrencisi vardı. Türklerde çoğunluktaydı yani biz yaklaşık 120 kişi filandık dolayısyla çok güzel arkdşlıklar da kuruluyor.. Bu seneye gelince, cp benim seçeneklerim arasında yok ama şirketim cedar pointin bu sene fuara katılmayacağını söyledi. Eğer durum böyleyse de haklılar gerçekten çünkü hepimiz çalışma yoğunluğundan sıkılıp istifa edip geldik Türkler kaçıp yüzüstü bırakıyor diye düşünmüş olabilirler kötü yanı ağustos ayında kesinlikle off vermiolar bu nedenle bir nevi psikolojik bunalıma giriosun ama cedarda çalışacak arkdşlar varsa kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim hem travel için merkezi bir yerde olması hem de off günlerinde ridelara binip deli gbi eğlenebilme şansını yakalamak nedeniyle.. özellikle de para biriktirmek isteyenler için çok doğru bir seçim çnkü kalacak yer dediğim gbi neredeyse bedava (haftalık 26 dolardı) yani aylık 100 dolar ve depozitosuz
    pamela

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

pamela ya kesınlıkle katılıorum cedar poınt ı cok gusel tarıf etmıs..amma ben sorumu burda yınemelek ıstıorum?moreys pıers ıle ılgılı ne dıosun?
    ve dıger bı secenek de ıllınoıs tekı sıx flags?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Bush Gardens nasil sence ? Baktin mi oraya da ?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)