Virginia Beach yolcuları kalmasın![]()
Virginia Beach yolcuları kalmasın![]()
Virginia beach çok güzel bir yer.
Tüm wat öğrencileri orda yazları
Emeğini en yüksek paraya sat
Ama ruhunu asla !!!
16 Haziran sabah 6.00 ucagi........
2. iş bulma şansı en yüksek yer.
Başarılar
Emeğini en yüksek paraya sat
Ama ruhunu asla !!!
selam arkadaşlar ben 18 haziran sabah 6 uçağı delta air ile virginia beach e gidiyorum. Bu uçakla aynı tarihte giden var mı?![]()
Merhaba,arkadaşlar ben 2008 yazında virginia beache gidiyorum.la quintina inn diye bir oteldeçalışcam housekeeping virginia beache giden arkadaşlar var mı acaba mail adresim xxxxxxxxxxxxxx
Forumda MSN PAYLAŞIMI YASAKTIR!!!
Konu Fiorex tarafından (15-05-2008 Saat 03:32 PM ) değiştirilmiştir.
bizde 15 haziran sabah 9 uçağı ile washingtona gidiyoruz tabi ordanda virginia beach e![]()
@consider
hem "tüm wat öğrencileri orda" demişsin. hemde "2. iş bulma olasılığı en yüksek olan yer" demişsin. sence burda bi çelişki yokmu![]()
26 mayısta bende virginia beachteyım![]()
amabukadar sende benim gibi erken gidiyorsun bende 25 mayısta orada olacağım la ouintina inn otelinde senin otel hangisi biletini aldın mı kaçında yolculuk..
amabukadar bana forum üzerinden mail at haberleşelim
arkadaşlar kalcak yer buldunuzmu orda
işi kendin mi seçtin ? ben geçen sene Inn otellerden birinde çalışmıştım. aynı turkiyede ki kucuk aile pansiyonları olur ya hani veya 3 yıldızı almaya çalışan oteller. onlardan farkı yok. ve otelin sahibi olan kadın da amerikan subayıydı. devamlı ırak'a gidip geliyomuş. biliyordu turkiyeyi falan o yuzden bana çok iyi davranmıyolardı bende işi bırakmştım hatta. aa benim çalıştıgım otel new york'taydı. umarım sen VA'da bu sorunların hiçbirini yasamadan guzel bir wat dönemi geçirirsin..eğer işi sen seçtiysen keşke buyuk bi hotel seçseydin .. tabi hayırlısı artık. umarım bi sıkıntı yaşamazsın..
Merhaba arkadslar busch gardensta çalışıyorum eğer bilet ihtiyacınız varsa bilet tedarik edebilirim size ucuz olarak.ihtiyacı olan arkaslar bna öz elden mesaj atıp mail adresini yada telini birakirsa ben ulaşırım.
kalacak yer gerçekten büyük sıkıntıymış... bakalım ne olacak 2010 yazı için virginia beach e gidecekler için.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks