# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Boyle bir sey olamaz Wrangell'da seni sirket magdur etmedi , lutfen daha dikkatli yazalim. Sirketin seni magdur etmesiyle , sezonun kotu olmasi farkli seyler.
Ben Wrangell Seafood'da 2004,2005,2006 ve 2007 yazlari olmak uzere 4 yaz calistim ve 2008 de ziyaret ettim durumu gordum.
Breakroom'da gordu herkes bi onceki sene ogrencilerin kacar saat calistigini. Dolayisiyla 4 senedir 2 ayda 3000 - 7000 arasi kazandiran bir fabrika bu sene 1500 dolar kazandiriyorsa bu nasil sirketin sucu oluyor ? Bunu degerlendirken daha dikkatli olmak lazim.
Kaldi ki , surekli demedik mi, balik isinde kesinlik yoktur, hersey sezona gore degisir diye.
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
Balık işinde kesinlik yoktur.Buna birşey diyen yok. Fakat 4 sene üstüste gittiğiniz yeri ballandıra ballandıra anlatırsanız,şu kadar para kazandım deyip insanların dikkatini çekerseniz,hatta aynı fabrikada çalışan insanların çok farklı ücretler aldığından bahsetmezseniz, mağdur olan arkadaşın buraya gelip iki satır yazma hakkı vardır.Bize ne ? Biz uyarmıştık diyemezsiniz.. Ha dersiniz.. o da dediğiniz kadar yerini bulur.Ben şahsen 2009 sezonunda kayıt yapmaya gelecek öğrencilere 2008 sezonundan çok, daha öncede yaptığınız gibi 2004-2005-2006-2007 sezonundan bahsedeceğinize eminim..Alaska işi cidden şans işi..Bunu öğrencilerin bilmesi gerekiyor..Oynanmamış maçın skorunu söylemekte sizin işiniz..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Bu arada bi antiparantez belirtiyim fabrikanin 18 milyon $ kredi cektigini 12 milyon $ 'ini gecen yaz ve bu yaz odedigini , 6 milyon $ borcu oldugu icinde bizi isten kovdugunu magduriyet saymicak miyiz Turgay Abi konusmadik mi bu konuyu uzun uzun arkadas hangi sirket yazmis bende isim verdim kotu birsey yapmadim ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
herkes gittiği şirketin ismini vermeli iyi de olsa kötü de olsa ki acemi watçılara en önemli yardım herşeyden önce bu olacaktır diye düşünüyorum
Turkiye'deki şirketlerin sizinle ilgisi alakası arkadaşlar sınırdan cıkana kadardır. Bu bir gerçek.
Amerikaya vardığınız an sizinle oradaki sponsor firmanız ilgilenir.. ve hakkınıozı onlardan sorabilirsiniz.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
bence hala var bu tarz üyeler aramızda.
yazılan bazı yoprumlardan apaçık belli oluyor gibi geliyor bana ama tabii ki insanlara güvenimizi kaybetmemek lazım..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks