Tatili yaptik bileLas Vegas, Los Angelas, San Diego, San Francisco, San Jose, Santa Barbara, Long Beach, Berkeley, Ohlam, Salinas, Denver...! Kisacasi butun california sahili
Toplam 2000 milin uzerinde.
Tatili yaptik bileLas Vegas, Los Angelas, San Diego, San Francisco, San Jose, Santa Barbara, Long Beach, Berkeley, Ohlam, Salinas, Denver...! Kisacasi butun california sahili
Toplam 2000 milin uzerinde.
Hepinize Şimdiden Şunu Söylüyorum...
HAVE A NICE SUMMER..
Ulaşımı kiralık arabayla sağladık. Aslında araba alacaktık ilk gittiğimde fakat uzun yol yapacağımdan dolayı iyi bir araba olmasını istedim ve bu sebepten dolayı almaktan vazgeçtik ve araba kiraladık. Toplam araba ve benzin masrafları yaklaşık olarak 1500$ gibi bir rakam tuttu. 3 kişiydik ve bu sebepten kişi başı 500$ gibi sadece araba ve benzin masrafımız oldu. Tatili düşünen arkadaşlara şunu söyleyebilirim ki arabayı alın ve çıkın. Sakın bir otelde veya motellerde rezervasyon yaptırmayın. Alın bir çadır ve uyku tulumu yola vurun..![]()
HAVE A NICE SUMMER..
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
HAVE A NICE SUMMER..
türk ehliyeti kiralama açısından daha avantajlı diyorsan o konuda yorum yok ama kullanma açısından diyorsan kesinlikle değil hatta riskli arkadaşımı trafikte polis çevirdi türk ehliyetini alan polis ben bunun orjinalinin nası bişey oldugunu bilmiyorumki sahtesini nasıl ayırt edeyim dedi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks