merhaba ben de bank of americada hesap açtırdım debit kart verdiler benim kazandığımpara ona yüklenecek bende ordan alacaktım yani benim bildiğim debit kart hesap kartıdır ama türkiyeye dönmeden havaalanında para fln çektim alışveriş yaptım param var diye döndüm türkiyeye bir baktım -208
çok şaşırdım çnkü hesapta olmayan parayı nasıl kullanmışım ve 2 defa 35 dolar almışlar sizin yazını gördüm sizin arkadaşlar nasıl aldılar paralarını
yardımcı olursanız sevinirim bir de onlar herlde fazla harcama tutarının üzerine çıktıkları için ödedikleri 35 doları gerialdılar yani hesaplarından düşüldü değil mi sonuçta harcama yapmışlar
teşekkürler

Alıntı m00dy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar debit card ' kredi karti ve atmlerde kullandiginiz kartlarin 3 de birbirinden farkli..abd ve turkiyede bile.turkiyede debit kart olayi yok zaten.. atm karti ve kredi karti var.. amerikadaki debit kartlar ise bankayla yapmis oldugunuz sozlesmeye gore eksiye dusme yada dusmeme muhabbeti var..eksiye dustugu zaman kredi kartindan pek bi farki kalmiyor..amerikadaki debit kartlarlar turkiyedeki atm kartlarinin arasindaki fark ise turkiyedeki kartlarla heryerde alisveris yapamazsiniz nden dicek olursaniz?? arkasinda ccv2 numarasi yok.. amerikadaki kartlarda var bu kartlar biraz karisik ama tek yapmicaginiz sey nasilsa eksiye dusmuyor diyip harul hurul harcamayin.bizim arkadasin eksiye dustu -200$ flndi sanirim ..bankaya gittik cingar cikarttik nasil olduysa sildiler .. amerika garip bi ulke :S