# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
aynen o sekıl ama 3 kisi kazanamadı onlarda bırakmak zorunda kaldı
ben tek dewam ettım
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Balık işinde kesinlik yoktur.Buna birşey diyen yok. Fakat 4 sene üstüste gittiğiniz yeri ballandıra ballandıra anlatırsanız,şu kadar para kazandım deyip insanların dikkatini çekerseniz,hatta aynı fabrikada çalışan insanların çok farklı ücretler aldığından bahsetmezseniz, mağdur olan arkadaşın buraya gelip iki satır yazma hakkı vardır.Bize ne ? Biz uyarmıştık diyemezsiniz.. Ha dersiniz.. o da dediğiniz kadar yerini bulur.Ben şahsen 2009 sezonunda kayıt yapmaya gelecek öğrencilere 2008 sezonundan çok, daha öncede yaptığınız gibi 2004-2005-2006-2007 sezonundan bahsedeceğinize eminim..Alaska işi cidden şans işi..Bunu öğrencilerin bilmesi gerekiyor..Oynanmamış maçın skorunu söylemekte sizin işiniz..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
herkes gittiği şirketin ismini vermeli iyi de olsa kötü de olsa ki acemi watçılara en önemli yardım herşeyden önce bu olacaktır diye düşünüyorum
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
Turkiye'deki şirketlerin sizinle ilgisi alakası arkadaşlar sınırdan cıkana kadardır. Bu bir gerçek.
Amerikaya vardığınız an sizinle oradaki sponsor firmanız ilgilenir.. ve hakkınıozı onlardan sorabilirsiniz.
bence hala var bu tarz üyeler aramızda.
yazılan bazı yoprumlardan apaçık belli oluyor gibi geliyor bana ama tabii ki insanlara güvenimizi kaybetmemek lazım..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks