Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 39 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Laptop,Convers,Zippo vs...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ogrendigim cok iyi oldu. 2 tane de laptop getiririm artik

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar eğer ikinci bir laptop getiriyorsanız paketini açın öyle koyun kullanılmış izlenimi verin öyle daha rahat sokarsnız diye düsünüyorum ben şahsen 2 tane getirmeyi düşünüyorum ama 2 den fazlası sakat o değilde ben alabama gulf shores tayım ucuza nike converse alabileceğim en yakın yer neresidir bilen varmı

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Yani diyosunuzki valizde 50 ipod var efet girebilirsin fakat ogrenci izlenimi verip gumrukteki adama caktirmazsak . Bakmiyo yani genelde ? Peki adam valizi actirdi bi laptop daha var ustunede 50 tane ipod var napar gumrukteki sahis bu durumda ? Bu araclar x-ray cihazina girior mu ? Girince 50 elektronik oldugu anlasilir mi ?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

peki ben bi sey sorcam benimde 2 laptop birde ps 3 um var bunlari bagaja vermek istemiyorum cunku kirilir ne malum ee bunlari yanima tasisam ucaga 10 kilo rahat gecer bu seferde sorun cikar mi diyorum ucaga almazlar felan filan.yada sarjlarini kablolarini bagaja koyup sadece makinalarini el cantama koysam... boyle yapsamda yine agirligi gecer heralde kisacasi kafam karisik arkadaslar...bilen arkadaslar varsa yazsin lutfen cunku az para degil hepsi...tsk kurler

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı turist17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki ben bi sey sorcam benimde 2 laptop birde ps 3 um var bunlari bagaja vermek istemiyorum cunku kirilir ne malum ee bunlari yanima tasisam ucaga 10 kilo rahat gecer bu seferde sorun cikar mi diyorum ucaga almazlar felan filan.yada sarjlarini kablolarini bagaja koyup sadece makinalarini el cantama koysam... boyle yapsamda yine agirligi gecer heralde kisacasi kafam karisik arkadaslar...bilen arkadaslar varsa yazsin lutfen cunku az para degil hepsi...tsk kurler

arkadasim ben 2 laptop koyulabilen bi laptop cantasi almistim ona 2 tane laptop koydum ve ucakta yanima aldim. ayrica fotograf mak,psp vs gibi elektronik esyalarin olduu sirt cantami da aldim. hic bi sorun cikmadi. dier esyalarimi giyecek vs bavula verdim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tesekkur arkadasim cevabin icin sirt cantasi iyi fikir gercekten bakalim laptop cantasida olmadi alabilirim belki..fikirlerin cok tessekkur ederim..yararli oldu gercekten..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Amerika'dan zippo getirecek arkadaslara kücük bir tüyo vereim arkadasşlar öncelikle zipponun kapagını gazı bitene kadar acık bırakın... sora bi güzel alüminyum folyoya sarıp bavula atın... x-ray dahil hiç birsey gözükmez bölece Türkiye ye rahatca sokabilirsiniz

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı macgyver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borders sen şimdi Amerika'dan çıkış yaparken istediğimiz kadar Laptop alabileceğimizi mi söylüyorsun yoksa ben mi yanlış anladım?
    evet amerikadan çıkarken istediğiniz kadar mal çıkarabilrisiniz sanırım bu olaydan sonra ben bole dusunmeye basladım benim arakadaşım 11 tane laptop getirmiş amerikadan iner inmezde sahibine vermiş başkasının laptoplarına aracılık yapmış sadece bişey olursa karışmam demiş onlarda tamam demişler ama bi sorun çıkmamıs geldiklerinde ole anlattı bana !!!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı turist17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben iki gitar (5*2=10kg) + içi full dolu sırtçantamla uçağa girmiştim.
    Kimse el çantanı tarmıyor , kafana takma

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)