ogrendigim cok iyi oldu. 2 tane de laptop getiririm artik![]()
ogrendigim cok iyi oldu. 2 tane de laptop getiririm artik![]()
arkadaşlar eğer ikinci bir laptop getiriyorsanız paketini açın öyle koyun kullanılmış izlenimi verin öyle daha rahat sokarsnız diye düsünüyorum ben şahsen 2 tane getirmeyi düşünüyorum ama 2 den fazlası sakat o değilde ben alabama gulf shores tayım ucuza nike converse alabileceğim en yakın yer neresidir bilen varmı
Yani diyosunuzki valizde 50 ipod var efet girebilirsin fakat ogrenci izlenimi verip gumrukteki adama caktirmazsak . Bakmiyo yani genelde ? Peki adam valizi actirdi bi laptop daha var ustunede 50 tane ipod var napar gumrukteki sahis bu durumda ? Bu araclar x-ray cihazina girior mu ? Girince 50 elektronik oldugu anlasilir mi ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
peki ben bi sey sorcam benimde 2 laptop birde ps 3 um var bunlari bagaja vermek istemiyorum cunku kirilir ne malum ee bunlari yanima tasisam ucaga 10 kilo rahat gecer bu seferde sorun cikar mi diyorum ucaga almazlar felan filan.yada sarjlarini kablolarini bagaja koyup sadece makinalarini el cantama koysam... boyle yapsamda yine agirligi gecer heraldekisacasi kafam karisik arkadaslar...bilen arkadaslar varsa yazsin lutfen cunku az para degil hepsi...tsk kurler
tesekkur arkadasim cevabin icin sirt cantasi iyi fikir gercekten bakalim laptop cantasida olmadi alabilirim belki..fikirlerin cok tessekkur ederim..yararli oldu gercekten..
Amerika'dan zippo getirecek arkadaslara kücük bir tüyo vereimarkadasşlar öncelikle zipponun kapagını gazı bitene kadar acık bırakın... sora bi güzel alüminyum folyoya sarıp bavula atın... x-ray dahil hiç birsey gözükmez bölece Türkiye ye rahatca sokabilirsiniz
![]()
evet amerikadan çıkarken istediğiniz kadar mal çıkarabilrisiniz sanırım bu olaydan sonra ben bole dusunmeye basladım benim arakadaşım 11 tane laptop getirmiş amerikadan iner inmezde sahibine vermiş başkasının laptoplarına aracılık yapmış sadece bişey olursa karışmam demiş onlarda tamam demişler ama bi sorun çıkmamıs geldiklerinde ole anlattı bana !!!
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks