Belki Merak eden olabilir:Pennsylvania Harrisburg tayım.Hersheypark ta calıstıgım firma Subway.Herkese oneririm,calısma ortamı arkadaslık son derece iyi para hep zamanında odeniyor.Overtime ı var.Eger para biriktirmek istiyorsanız bence son derece ideal biryer.Ustelık butun arkadasların yemege para verirken ben hemen hemen hiç para harcamadım.

Benim için nasıl gectiğini sormus bi arkadasım:bence oldukca normaldi sıradışı herhangi birşey başıma gelmedi.OLdukca ozledim ulkemi.ama cok sorunlu bi yaz degildi.

Newyork ta otel olayını danısan arkadasıma:New York a eger esyalarla gidiyorsanız guvenli biyerde konaklamanızı tavsiye ederim.suc oranı oldukca yuksek bi eyalet.midtown manhattan brooklyn in bi kısmı astoria filan guvenli yerler ama otel ucretleri oldukca yuksek.ben quenns tarafında jfk yakınında biyerde kalıp ulkeme geri donucem.geceligi 123 dolar kalacagım yer.internetten arastırıp rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Bi arkadaşım beklenti konusuna deginmiş:evet gayet haklı ben benim başıma ne gelebilecegini onceden bayaa arastırıp ogrenmiştim o yuzden bu programla ilgili cok buyuk bir beklentim olmadı.dediğim gibi amerikanın ucuza calısan legal işcilere cok ihtiyacı var.sende imzanın atıp onu kabul ediyorsun.paranı biriktiriyorsun yazı farklı seyler gorup ogrenerek geciriyorsun,yaptıkların yanına kar kalıyor...