güzel paylaşımlar olmuş, bilmeyen yeni araştırmaya başlayan arkadaşlara çok yararlı olacaktır..
güzel paylaşımlar olmuş, bilmeyen yeni araştırmaya başlayan arkadaşlara çok yararlı olacaktır..
AEK
bende aynı şekilde düşünüoyrum artısı eksisi aynı yerde insanlar isteklerine göre kriterlerine göre iyi tartıp karar vermeliler
bir şey paylaşmak istiyorum arkadaşım bu forumları sevmediği için ben yazıyorum ocean city de eğlence parkında çalıştı 25 gün sonra istifa etti 900 dolar alabildi new yorka gitti petrol istasyonunda iş buldu ancak şirketi vizen yancak gibi şeyler söylediğinde korktu ve erken geldi bir daha töbe diyor![]()
senin kaçma sebeplerin nelerdi
2008 wat north conway?New Hampsire calistigim yer dag oteli housekeepinglik ve dish washerlik yaptim bulundugum yer white mountain diye geciyor .yer cok guzel ama ben tek geldim araba almadim ulasim cok zor.gercekten burada amelelik yapiyoruz ama yined memnunum cunku farkli bir deneyim ozguven yeni yerler bence bunlara deger cunku hayatta bu isler herzaman gelmez zorda olsa degisik deneyimlerin katkisida buyukur 3000 filan kazandim 2 hafta sonra isim bitiyor calismaya devam herkese selamlar geleck arkadaslarada fazla hayallere kapilip gelmesinler hayatta herseye gercekci yaklassinlar
wallaha 2009 wat ı düşünen biri olarq yazılar çok bilgilendirici çook teşekkürler.. devamını bekliormm..
arkadaşlar ben bide şöyle düşünüyorum bence mutlu olan en az mutlu olmayan kadar var ancak bazıları böyle sitelere girip paylaşım yapmıyor bazıları ise memnun olmayanlar arasında eziliyorşaka bi yana böle memnun olanları duydukça gerçekten bizde seviniyoruz bende 2009 wat adayıydım artı campusa adayıyım 2009 herkese 2008 biterken 2009 un hayırlısı olması dileğiyle paylaşımlara devam
![]()
aslında WAT 2008 in keyfini çıkaranlar, halinden oldukça memnun olanlar ,herşeyin gönüllerince istediği gibi giden arkadaşlar henüz foruma uğramadı ...
sadece durumu kötü olan ve halinden memnun olmayan kişiler genelde foruma takılıyor bu aralar o kadar..Kime dert yanayım diye..![]()
Sezonun bitmesiyle TR ye dönen arkadaşların yapacağı güzel ve iştah kabartıcı yorumları sabursızlıkla bekliyorum![]()
aynen bende şu alışveriş forumlarıda canlansın yaaaa hep yüseysell
4 saat sonra turkıyedeyım ınsallah amsterdamdayım havaalanında hersey mukemmeldi Gercekten don gerıye deseler donerımseneyede aynı yere aynı ıs yerıne gıdıcem o kadar memnundum yanı bıttı nasıl gectı anlamadım . bu arada bıraz balıklama daldım ama kusura bakmayın ucak kalkmak uzere gorusmek uzere
![]()
kardeş 4 gözle bekliyoruz seni ve paylaşımlarını![]()
Evet.. daha fazla bilgi almak istiyoruzhoş, artık biz de girdik bu yola amaa... yine de daha fazla bilgi, daha fazla araştırma iyidir
![]()
__2009 watçısı olma yönünde çalışmalar yapan kız![]()
![]()
![]()
__
soruları tek tek hatırlamıyorum ama özet olarak yazayım ilk naknek ordan kodiaka gittim toplam 7200 dolar kazandım biraz şanslıydım cünkü alaskada sezon gerçekten cok kötüydü kac fabrikada calıştığımı ben bile unuttum ama trident ve isa yı hatırlıyorum sadece memnunmuyum parasal acıdan ewet cünkü ihtiyacım olan laptop ipod play station kamera vs... aldım + masraflarımla beraber türkiyeye dndüm bu mutluluk verici ayrıca türk ve yabancı birsürü çok ii arkadaşlarım oldu inanılmaz komik maceralar yaşadım kötü taraflarına gelince orda calışma sartları gercekten zor bi ülkenin üniv. öğrencileri o duruma düşmemeli bence ama artık para kazanmaya gidildiği için mecbur kalıyo insan bir de başka eyalet gezemeden geldim seneye gidersem bütün parayı o işe ayırcam son olarak acısıyla tatlısıyla cok güzel bi tecrübeydi kazançlıydı da tabi![]()
O şimdi ALASKADA!!!!!!!!
arkadaşlar bende 2009 wat adaylarındanım.Bu paylaşımların bize çok faydası var ancak 2008 sezonundan dönen arkadaşlar ayrıntı verme konusunda biraz daha üstüne düşerlerse daha faydalı olacağını düşünüyorum.Bide 2009 wat adayları bir başlık altında toplansak daha iyi olabilir.
bencede ayrıntılara inilirse iyi olur ama şimdiy paylaşan arkadaşlar genelde yaptı haklarını yememek lazım ya ben şimdi campusa oldum ama 2009 wat adayı başlığı açalım yinede![]()
2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet![]()
![]()
![]()
evet ayın 20 si oldu başka gelen arkadaşlar yokmu yoksam bayramı ordamı geçirceksiniz![]()
![]()
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
herkese verdikleri bilgiler için teşekkürler...
alaskaya gittim kodiak adasına toplam 3500 dolar kazandım dedikleri gibi degil wat bir amele programı ordadi turkler oranın en alt sınıf ınsanı tavsiye etmem özellikle armada firmasından memnun değilim bütün sirketler aynı ögrencileri kandırıyorlar orda amelelik yaptırıyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum wat programını kimse orda cektıklerını anlatmaz benden size tavsiye
Alaska gercekten cok zor sartlarda insan bir sure snra gercekten dayanilmaz bu valizimi alip gidiyim dior kendi kendine . Eklemleriniz cok agriyor fakat illede gidicem diyorsaniz 2 yillik olanlarla ve az line 'i olan fabrikalara gidiniz . (line = baligin islendigi makine . Cok line olursa balik hemen biter ve az is olur . Az line olursa line 'dan az balik gecer ve is suresi artar .)
yeni program arayışlarına başlıcak ozaman gençler![]()
![]()
![]()
abi işte campusa var gerçi giidp görücez onunda ne iş oldugunu ama şuan wat benim için bitti
![]()
![]()
Bugün aynı yerde, aynı işte çalışan, konaklamalarının aynı olduğu iki 2008 watçısı arkadaşla konştum.. Biri gittiği için lanet okurken diğeri 'iyi ki gitmişim' dedi.. Bu da work and travel ı bana özetlemeye yettiyani bu işten memnuniyet (büyük talihsizliklere uğramadığın sürece) karakterine göre değişiyor anladığım kadarıyla.. Biz de yaşamadıkça göremeyeceğiz nasıl olduğunu.. :S
__2009 watçısı olma yönünde çalışmalar yapan kız![]()
![]()
![]()
__
eğlence parkı en kötüsü şuana kadar 3 arkim gitti memnun olarak dönen yok buda net gösteriypor sonuuc![]()
![]()
![]()
Hangi sirket ve nereye gitmisler ?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks