Hayırlı olsun birader.Güle güle harca.'Zenginin malı züğürdün çenesini yorar'diyeyim artık.24 haziranda Wrangell daydım 19 ağustosda fabrika bizi işten cıkardı.toplam iş günü sayım 56 günde 23 gün 2güne bir bile çalışamadık yani.Halbuki tevazu gösterip 5000dolar hayaliyle gitmiştik.3 kez maaş aldık.264dolar+460dolar+386dolar para (yaklaşık 1000)kazanabildim.3500 dolar almıştım ailemden...ülkeme dönerken yeniden ailemden para istedim yüzsüzlükle.
Alaska fabrikaları için size yararlı olabilecegini düşündüğüm bilgi...TABİİ ÖNCELİKLE ALASKA DAN UZAK DURUN DERİM.
!Gittiginiz fabrikanın 'line' denilen balık işleme hatlarının hızı sizin günlük çalışma saati toplamınız acısından cok önemlidir.diğer fabrikaların 17 18 saatte işlediği x pound balıgı sizi hayvan yerine koyup 9 saatte işletebilirler.
Bu kadar üstün performans yetmezmiş gibi 'break' aralarda yediğiniz 40 tanesi 2dolar olan bisküvinin lafını edip sizi hırsız yerine koyabilirler.
Ben WRANGELL SEAFOODS fabrikasında calıştım.Aman uzak durun bu amatör fabrikadan.Siz 7.25 dolara o hızla calışırken hicbir şeye elini sürmeyen 3 göbekli insanların kahkalarla gülmesi ne kadar onursuz olursa olsun her insanın yüregine oturur.
SAYGILARIMLA...
Bookmarks