Alıntı zubeyr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar amerikadan 2 senede 8 tane laptop almis birisi olarak kesinlikle bestbuy yada circuitcity in yanindan gecmem. cok nadir super indirimleri oluyo o da tutturabilirsen. bunlarin daha dogrusu amerikadaki elektronuk market zincirlerinin her hafta kampanyasi degisiyo ve farkli farkli urunler indirime giriyo. bunun haricinde ben hep internet uzerinden aldim bi tanesi haric. officemax.com dan aldim amazonla kardes olduk zaten newegg.com pricegrabber.com buy.com genelde alisveris yaptigim siteler. internette size su site cok ucuz diyemem ama aklinizda bi model varsa 3 saat internet basinda gecirerek piyasadan en az yuzde 30 indirimli alirsiniz. cunku her magazada farkli farkli urunler indirimde oldugu icin farkli yerlerde farkli urunleri bulabilmeniz mumkun. tax olayinda ise netten alsaniz bile tax odeyebiliyosunuz. burda onemli olan sizin bulundugunuz yer degil size satis yapan sirketin bulundugu eyalet. daha sorusu olan varsa yardimci olmaya calisirim. bu arada toshiba ve acer in turkiye garantisi var. digerlerinin yok bu arada hp yi de asla tavsiye etmem gecen sene almistim bozuldu turkiye garantisi olmadigi icin tekrar amerikaya gondermek zorunda kaldim..

pricegrabber.com 'u bilmiordum . Valla ben Hp aldim ya insallah bozulmaz . Eger bozulursa nolucak Turkiye 'de yaptirmak cok pahali olur . Amerika 'ya kargoyla mi yolladin sen ? Kendin bizzat mi verdin ? Nereye verdin ? Aldigim yer garanti vermio cunku garanti icin ekstra ucret odemek gerekior . Vede aldigim yerin fisini kaybettim .