Work and Travel
Toplam 72 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat 2008 Fiyaskosu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşlar yaz tatilinizin güzel geçmesini istiyorsanız çalışmayı seven biri olmanız gerekiyor. Çünkü wat organizasyonu eğlencenin yanında siz öğrencilerin belkide hayatlarında ilk defa ayakları üzerinde durmanızı öğreten ve karşılaişacağınız problemlere karşı kendi başınıza çözümler üretmenizi bekleyen bir programdır. Olumlu veya olumsuz wat sezonunu en az 2 ay geçirmiş her watçı eskisinden farklı bir şekilde ülkesine dönmektedir.
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmanı

Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı CCN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wat organizasyonu eğlencenin yanında siz öğrencilerin belkide hayatlarında ilk defa ayakları üzerinde durmanızı öğreten ve karşılaişacağınız problemlere karşı kendi başınıza çözümler üretmenizi bekleyen bir programdır. Olumlu veya olumsuz wat sezonunu en az 2 ay geçirmiş her watçı eskisinden farklı bir şekilde ülkesine dönmektedir.
    Ozaman siz dahil tum sirketler bu durumu kendi sitelerindede aciklasalar keske . Her turlu ayrintisini aciklayin birebir gorusmelerde bizde ona gore karar verelim . Wat sektorunun , daha Amerika 'ya gitmeden 1 gun once isi oldugunu sanip , Amerika 'da isine son verildigini ogreten bi sektor oldugunu da sanmiyorum .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaşlar yaz tatilinizin güzel geçmesini istiyorsanız çalışmayı seven biri olmanız gerekiyor. Çünkü wat organizasyonu eğlencenin yanında siz öğrencilerin belkide hayatlarında ilk defa ayakları üzerinde durmanızı öğreten ve karşılaişacağınız problemlere karşı kendi başınıza çözümler üretmenizi bekleyen bir programdır. Olumlu veya olumsuz wat sezonunu en az 2 ay geçirmiş her watçı eskisinden farklı bir şekilde ülkesine dönmektedir.
    Sizinle polemige girmeyeyim diyordum da burada bir sirketin haddini asan ideallerden bahsetmissiniz. Bir kisim wat kapsamindaki ogrenciler icin dediginiz gecerli olabilir fakat ben ve benim gibi zaten calisma ve yasam tecrubesi az cok olan adamlara bu dedikleriniz sivrisinek saz kaliyor. Soyleki , sizin amaciniz kimseyi eskisinden farkli bir sekilde ulkesine geri getirmek degildir zaten gelenleri oranlarsak sanirim %70 i cektigi azaptan dertten dir. Ek olarak sizin ve diger sirketlerin yapmasi gereken tek sey verdikleri sozleri yerine getirmektir. Sunu anlamaniz gerekiyor ki kimse sizden daha fazlasini beklemiyor. Sadece sizi bilmiyorum fakat diger guzide sirketlerimizin atip tuttugu sonradan da unuttugu sorumluluklarini yerine getirmeleri yeterli olacaktir.

Burada calismayi ogrenmedik , tatil yapmaya da gelmedim sizin bu dedikleriniz malesef butun work and travel ogrencilerini kapsamiyor bu tarz marjinal yaklasimlarla topu ogrencilere atarak birseyi cozemezsiniz.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Beholder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizinle polemige girmeyeyim diyordum da burada bir sirketin haddini asan ideallerden bahsetmissiniz. Bir kisim wat kapsamindaki ogrenciler icin dediginiz gecerli olabilir fakat ben ve benim gibi zaten calisma ve yasam tecrubesi az cok olan adamlara bu dedikleriniz sivrisinek saz kaliyor. Soyleki , sizin amaciniz kimseyi eskisinden farkli bir sekilde ulkesine geri getirmek degildir zaten gelenleri oranlarsak sanirim %70 i cektigi azaptan dertten dir. Ek olarak sizin ve diger sirketlerin yapmasi gereken tek sey verdikleri sozleri yerine getirmektir. Sunu anlamaniz gerekiyor ki kimse sizden daha fazlasini beklemiyor. Sadece sizi bilmiyorum fakat diger guzide sirketlerimizin atip tuttugu sonradan da unuttugu sorumluluklarini yerine getirmeleri yeterli olacaktir.

Burada calismayi ogrenmedik , tatil yapmaya da gelmedim sizin bu dedikleriniz malesef butun work and travel ogrencilerini kapsamiyor bu tarz marjinal yaklasimlarla topu ogrencilere atarak birseyi cozemezsiniz.
    Birak kardesim bunlari yha ugrasmaya degmez dedigin gibi once verdikleri sozleri tutsunlar daha sonra burda aciklama yapsinlar.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Exclamation

bencde daha fazla yazı yazıp kendınızı gulunc hale getırmeyın...

cunku soledıllerınız cok komık!!!

sunu soluyorum ben sıze ben kendı paramla katıldım bu programa hemde

kurusu kurusuna ve nasıl bılıyormusunz??

herhaftasonu afyondan ıstanbula calsmaya gelerek!!!

yanı sızın bu anlattıklarınızı ben ve benım gıbı belkıde daha baska kımseler saten yapyo!!!

ama sız ogrencılerı bır suru palavra sozlerle kanıdrarak oraya yoluyyosunuz!!

sonrada burda gelıp ısde calsma ortamının zor oldugundan bahsedıyorsunuz!!

o yusden allah askına yasmayın oldumu!!

veyaa bırasda yapdıgınız sahtekarlıklardan bahsedın!!

veya nasıl bu kadar vıcdansız olablıyorsunuz???

yanı bu dogusdanmı gelıyo yoksa sonradanmı eklenıyo sıze ve sızın gıbılere???
    KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Güzel kardeşim şirket temsilcisisin onu anladık ve buna paralel olarak müspet şeyler yazıp pembe bir tablo çizmen lazım onu da anladık.Fakat bunlar da bir yere kadar.

Şimdi çalışmayı seven biri olmalısınız demişsin de ben biraz oraya takıldım.Aslında çalışmayla sorunu olan bir insan değilim ve bundan önce yıllarca da çalıştım fakat nedense burada çalıştığım ya da yaptığım şeyler beni mutlu etmediği gibi tersine beni ziyadesiyle rahatsız ediyor.
    Dün akşam işte onlarca çöpü tek başıma dökerken kendime yine aynı soruyu sordum:Acaba buraya gelmeye değer mi?Yani bir üniversite öğrencisi Amerikada çöp dökerek,bulaşık yıkayarak,otelde milletin pisliğini temizleyerek acaba neyi öğreniyor?Rica ediyorum ingilizce gelişiyor diye beni yemeyin zira böyle bir şey neredeyse yok denecek kadar az.

Aslında yazacak çok şey var ama bazı şeyler var ki yaşamayınca anlaşılmıyor...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)