arkadaşım biraz düzgün konuşmaya başlamışsın umarım böyle devam eder. ben orada yapacağım işi burada seçtim ve o işi de yaptım. hatta çoğu işe göre güzel sayılabilecek bi iş yaptım erken döndüğümü para kazanamadığım için sanıyorsun yine yanlış tespit. ben ucak biletim dahil herşeyimi önceden ayarlamıştım. paramı da aldım gezeceğim kadar da gezdim. ama senin de bildiğini umuyorum ki her iş zordur hele farklı bir ülkede daha da zor gelir. süper bir ingilizcen yoksa zaten zorluk çekmeyecem gibi düşünerek gitmen imkansız. ben orda sıkıntı da çektim çok güzel anılarım da oldu zaten ilk mesajımda da bunu belirttim ama sen ben im hakkımda ne yaptığım ne yaşadığım hakkımda hiçbir fikrin olmadan haddini aşacak şekilde yorum yazmışsın ben ona kızıyorum. dediklerime katıl ya da katılma seninle bunu tartışacak değilim ki. benim yaşadığım herşey tecrübedir bunun ille de amerikada olması gerekmez. ha bu seni de ilgilendirmez aslında. ben bütün bunları o ilk yazdığın seviyesiz cevap için yazıyorum. üniversite öğrencisisin ayıp
Bookmarks