Tabi yasiniz kac bilmiyorum ki ilgilendirmiyorda yazilarinla degerlendiririm seni. Asmis olmaya gerek yok, yasananlar ortada , kotu anlar yasamis olabilirsin bunlarla iyi de oldu tecrubelendik diyerekten ancak kendini tatmin edebilirsin, anlatabiliyormuyum ki bu tecrubeyi sana kazandirmak onlarin da gorevi degil zatensadece sana is bulacaklar ev bulacaklar ve sorunun oldugunda arayacaksin halletmeye calisacaklar. Kisisel olarak polemige girmeyecegim kufurden felan bahsetmissin kufurunu ozel mesajdan ilet bana olur mu. Atip tutan yok burada her ne kadar kisisel olarak konussamda muhtemelen benim gibi yuzlerce eleman var ve bu dediklerin pek de samimi gelmiyor bana. Ha kimse kimseyi elestirmeyecekse beyim, o zaman boynumuz kildan ince.
Ha bu arada kotu anilarin bile dondukten sonra guzel oluyor demissin de senin sirtin biraz pek sanirim, ben binlerce dolari burada gunlerce izdirap ve stres yasamak icin vermedim dostum, herseyi kendi baskilarin ve cabalarin sonucu yapmis olsaydin sende boyle savruk yazmazdin, ki ben burada kendi cabalari sonucu ayakta kalan bir adam olarak yazdigin yaziya sinirlenmek hakkimdir. Saygilar
Bookmarks