bak dostum ben sana kötü bir şekilde de cevap vermiyorum ki yazdıkların bunu gerektirir. ben hiçbir şekilde kazık yemedim çalıştım hakkımı da aldım. çalışmak zor muydu, zordu. o zmanlar çok kötü geliyordu çalışmak. ama insan tecrübeleniyor bunu anlaman lazım. ben bunu paylaştım. memnun musun değil misin diye bi soru sorulmuş gereksiz yorum demişsin akedemik makale mi bekliyordun tövbe ya. öyle cümleler kurmuşsun ki küfür etsem ona da yakışmazsın. yazdıklarımı okuyorum acaba diye ama helal olsun ne diim alt üst piskolojilerle ilgili cümleler kur acizliğini gözler önüne seriyorsun lafına karşılık da sen ne yaşadığımı düşünüyorsun. cidden bizim taa ortaokulda arkadaşlarımızla dalga geçtiğimiz konuşma tarzını benimsemişsin. ne gördün ne yaşadın bilmiyorum o yüzden senin gibi atıp tutmuyorum. küçük küçük çocuklar nası konuşuyor milletin hakkında şuraya bak. bi daha konuşmalarına dikkat et çok gerekli yorumlar yapıyorsun bizi aşmasın.
haaa bu arada arabayı çektiler ama ben memnunum lafına bakıyosan o memnunluk araba çekilmesinden kaynaklı olmadığını tahmin ettiğini umuyorum memnunum lafı wat tan memnun musunuz sorusunydı.artık o kadar anladı diyorum içimden ama senin de anlayacağını da hiç düşünmüyorum.
neyse devam edin...
Bookmarks