Alıntı atlantiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şirketler hakkında olumlu veya onur arkadaşımızın yazdığı gibi olumsuz yorumlar yazmadan önce bunu sağlam bilgilere dayandırarak yazmanızı öneriyorum..
Ben ogrencisi oldugum sirket ile ilgili su ana kadarki izlenimlerimi soyledim. Kusura bakma yani elimde ses kaydi veya resmi belge yok. Eger bunlar gerekiyorsa basligi silebilirsiniz. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama sadece izlenimlerimi soyledim. Kucuk dusurucu herhangi bir ifade kullanmadim. Bizimm grubum sorun yasamamasinin en buyuk sebebi erken gelmemiz. Doruk ve Selcen in evlerinde hali bile yok... 1 hafta onca bize geldiklerinde hala wcleri calismiyordu. ne yapayim simdi ben wc nin fotosunu mu koyayim belge diye...

Arkadasim kimse durup dururken calistigi sirketi hele ki o sirketteki birkac kisiyle gorusuyorsa kotulemez. Ama o sirkette Halit olmasa inan ben su anda daha neler yazacaktim olasi yasayacaklarim icin. Olayi kisisellestirmek istemiyorum. Ben bu sirket ile ilgili bunlari biliyorum, bunlari yasadim gerisini ogrenciler bilir. Binlerce dolar verip, binlerce km oteye gidip hapishane gibi yerde kalip, tuvaleti calismayan evde yasamayi kimse hak etmiyor.

Hala belge istiyorsaniz ilk off gunumde Ophelusas KOYUNE gunde 1 tane gecen Sehirlerarasi otobusle gidip HD formatinda videosunu koyacagim...