şirketler hakkında olumlu veya onur arkadaşımızın yazdığı gibi olumsuz yorumlar yazmadan önce bunu sağlam bilgilere dayandırarak yazmanızı öneriyorum..
şirketler hakkında olumlu veya onur arkadaşımızın yazdığı gibi olumsuz yorumlar yazmadan önce bunu sağlam bilgilere dayandırarak yazmanızı öneriyorum..
Ben ogrencisi oldugum sirket ile ilgili su ana kadarki izlenimlerimi soyledim. Kusura bakma yani elimde ses kaydi veya resmi belge yok. Eger bunlar gerekiyorsa basligi silebilirsiniz. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama sadece izlenimlerimi soyledim. Kucuk dusurucu herhangi bir ifade kullanmadim. Bizimm grubum sorun yasamamasinin en buyuk sebebi erken gelmemiz. Doruk ve Selcen in evlerinde hali bile yok... 1 hafta onca bize geldiklerinde hala wcleri calismiyordu. ne yapayim simdi ben wc nin fotosunu mu koyayim belge diye...
Arkadasim kimse durup dururken calistigi sirketi hele ki o sirketteki birkac kisiyle gorusuyorsa kotulemez. Ama o sirkette Halit olmasa inan ben su anda daha neler yazacaktim olasi yasayacaklarim icin. Olayi kisisellestirmek istemiyorum. Ben bu sirket ile ilgili bunlari biliyorum, bunlari yasadim gerisini ogrenciler bilir. Binlerce dolar verip, binlerce km oteye gidip hapishane gibi yerde kalip, tuvaleti calismayan evde yasamayi kimse hak etmiyor.
Hala belge istiyorsaniz ilk off gunumde Ophelusas KOYUNE gunde 1 tane gecen Sehirlerarasi otobusle gidip HD formatinda videosunu koyacagim...
onur bu açıklamaları benim yazdığım açıklamadan önce belirtmen gerekmezmiydi.. ayrıyetten şirket hakkında bildiklerini ve arkasında durduğun açıklamaları sırf o şirkette tanıdığın olmasından dolayı açıklamaman ne derece doğru tartışılır.. yorumları en başından tekrar gözden geçirirsen öyle bir durum oluşmuşki. sen şikayetini belirtiyosun. ama şirket yetkilisi cevaplarla seni etkisiz hale getiriyor ve sonundada teşk. diyip olayı kapatıyosun...adamı haksız durumda olduğunu düşünürken haklı duruma sokuyorsun..
keske daha once gormus olsaydım bu yazıyıda cvb hakkımı kullansaydım.baslıorum 1.normalde new orleans meatairie yazan yerım degıstırıldı benı ponchatuala adında bı koye gonderdıler,hergun 45 dakka yuruoruz ev ıle ıs arası cok uzak dısarısı 90 f bı yuruyun lutfen.evde fare buldk kapının dısında yılan vardı sıze yazdık yerımızı degıstırın lutfen bız buraya koyde calısmaya gelmedık sız naptınız.pekı msj atıoruz ugrasıoruz ne oldu 0.
bız 2 aydır burda calısıoruz ama ınanın amerıkada dılız.
ben kısın ısyerımı degıstırmek ıstedıgım de dedınızkı kesınlıkle olmas artık ımza attınız ama usaya gelınce gordumkı sadce 10 sanıyelık ıs resmen kandırıldık aldatıldık ve sıze guvendık gercekten yerımızın degıscegını sanıp dısımızı sıktık peki ne oldu?umarım cvb yazarsanız buna
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks