ya peki arkadaslar benimde bir sorum var ikinci isimdende vergi kesiliyor bunu ikinci isdende vergileri nasil alabiliriz ayni birinici isimizdeki yolu mu uyguluyoruz'birden ikinci si buldugumuzda sponsora haber vermeye gerek var mi..
ya peki arkadaslar benimde bir sorum var ikinci isimdende vergi kesiliyor bunu ikinci isdende vergileri nasil alabiliriz ayni birinici isimizdeki yolu mu uyguluyoruz'birden ikinci si buldugumuzda sponsora haber vermeye gerek var mi..
Sponsoru hic bulastirma derim. birsuru tantana edecekler sana. Sen kendi isine bak dostum. Ek olarak mantik olarak ikinci isten de gayet alman gerekir. Bana bugun tax ile ilgili bir kagit imzalattilar ikinci isimde demekki almak gibi bir sansim var. isin ehlilerine birakayim ben mevzuyu.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
Benim geçen sene iki işim vardı ama ben sponsor şirketi sadece birinden haberdar ettim ve hiçbir sorun da çıkmadı.
Vergi iadesi konusunda kaç tane işte çalışmış olduğunuz prosedürü değiştirmez.1 işte çalıştıysanız o işte ödediğiniz vergileri geri alabilirken, eğer 2 işte çalışırsanız aynı şekilde her iki işte ödemiş olduğunuz vergiyi alırsınız.
Zaten siz şirketle görüşmelere başladığınız zaman size kaç tane işvereniniz olduğunu söylüyorlar.Tek yapmanız gereken 2 işte çalıştığınızı belirtip her 2 işe ait w-2 ya da son paycheck'inizi diğer evraklarla birlikte(j1 visa,ssn...) yollamak...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks