Onur Merhaba;
Sizden ilgili bilgileri Doruk ve Selcen ' den zaman zaman aliyorum. Kendileri ile surekli irtibat halindeyim ve herhangi bir probleminiz bana gelmedi. Bahsettigin tuvaletleri arizali olan arkadaslar Doruk ve Selcen ise eger merak etme o problemi cozduk. Evlerine tamirci gonderttik. Artik bu konuda sikayetleri kalmadi. Bahsettigin yetkililerin sizinle ilgilenmemesi uzucu. Ancak o bolgede birsuru ogrencisi oldugu icin boyle bir tavir takiniyor olabilir. Bunu duzeltmenin tek yolu bizimle temasa gecmendir. Cunku hakverirsinki resmi dille soylendigi taktirde daha etkili oluyor ve ilgilenmek zorunda kaliyorlar. Yani bizim senin adina soylememizin etkili olacagindan emin olabilirsin.

Bir arkadasimizin sanirim cok basi agrimiz bu programdan. Kendisi icin cok uzgunum. Ancak her danismanlik firmasinin gorevi ogrencisini sadece Amerika'ya gondermek degil, ogrencisi ile Amerika'da da ilgilenmek. Amerika'ya gidene kadar islerinin yolunda gitmesi ne yazikki yeterli degildir bir danismanlik firmasinin iyi olmasi icin. Ve iyi bir firmada aslinda Amerika'da problem yasiyan ogrencilerine bulduklari cozum ile iyi oldugunu kanitlar.
Arkadaslar eger problem yasiyorsaniz firmalarinizdan mutlaka yardim isteyin ve bunu kisisel bir mucadele haline getirmeyin. Bizler hala tatile cikmadik ve sizin problemlerinizi cozmek icin calismaya devam ediyoruz.
Onur sanada kalan zamaninda iyi tatiller diliyorum. Lutfen Nural ve Buket e de selam soyle.