Work and Travel
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat 2008 memnun musunuz, değil misiniz? Neden?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arkadaşla ben de ne zamandır yazamıyorum valla ben her şeyden memnunum her şey tıkırında gidiyor. kaldığımız yer baya iyi. haftalık 40 dolar veriyoruz. servisimiz var evle iş arasında. ne zaman istesek çalışıyoruz. bazı ruslar ve bulgarlar haftada 7 gün yaklaşık 80 85 saat çalışıyolar. ne zaman istesek iş veriyorlar. amerikanın her yeri gibi araba ihtiyacı burda da var ama iş için servis olunca haftada 1 veya 2 gün yaptıımız off için araba almayı mantıklı bulmadık. şimdilik bu. utah daki geziler bitiyor. artık diğer eyaletlere yapılacak gezi planları başladı burda.herkese kolay gelsin.....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşla ben de ne zamandır yazamıyorum valla ben her şeyden memnunum her şey tıkırında gidiyor. kaldığımız yer baya iyi. haftalık 40 dolar veriyoruz. servisimiz var evle iş arasında. ne zaman istesek çalışıyoruz. bazı ruslar ve bulgarlar haftada 7 gün yaklaşık 80 85 saat çalışıyolar. ne zaman istesek iş veriyorlar. amerikanın her yeri gibi araba ihtiyacı burda da var ama iş için servis olunca haftada 1 veya 2 gün yaptıımız off için araba almayı mantıklı bulmadık. şimdilik bu. utah daki geziler bitiyor. artık diğer eyaletlere yapılacak gezi planları başladı burda.herkese kolay gelsin.....
    Hayirli olmasi ve bir aksaklik cikmamasini diliyoruz. olanaklara agzimizin suyu akarak bakmaktan alamiyoruz tabi kendimizi. Suan aramizda 2 3 kademe yasam standardi fark var normaldir tabi iyi eglenceler diliyorum.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)