Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 72 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat 2008 Fiyaskosu

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı loveronur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hersey Sıze Baglı Bakın Calısan Arastıran Her Yerde ıs Bulur Self Placement Olarak Geldım Anında ıs Buldum Restarantta Garsonluk.

Kalacak Yerıde Ayarladım Bıraz Sabır Ve Azım

Pes Etmeyın Hersey Yoluna Gırer. Nedır Ya Bu Cıtkırıldımlık Hepınız Sosyete Cılasımısınız Bıraz Sabır Yaa...pes Etmeyın Hemen
    ABI nerdesin hangi sehirde kacinci gunude is buldun isin konaklaman nasil ne kadar kazaniyosun ben o taraflara gelsem is bulma sansim nedir bana ozelden msj atarmisin tskler

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

maalesef benimkide tam bir fiyasko oldu..12 haziranda geldim su an hala amerikadaym ama 4 gun once isten cikarildim..maalesef :S ve 3 4 gune kalmadan tr ye doncem biliyorum ki sirket beni uzuun bi sure bekletcek ve is bulduklari zaman ev icin tekrar 400 dolar isticekler ve bulbuklari is bu eyalette olmuck buyuk ihtimal..o yuzden baya katakuliye geldi benim is..bi gun isten bi geldim yorgun argin bi duydum isten cikarilmisin ve dolayisiyla evi de bi an once terketmem gerekiyomus..isten ciktigim icin..artik bittim ve donuyorum..su ana kadar gerek benm yanimda gerek baska eyalette en az 20 wat ci biliyorum ve hic birinin istedigi olmuyor..ingilizce gezme tozma para kaldirma isleri yalan zaten ben bu ucunude yapamadigimdan donuyorum..

sevgiler...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide ismini verseniz şu şirketlerin o
    ADVIS!!!!!!!!!!!
    KAYIT YAPTIRMADAN ÖNCE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ŞİRKETLERİNİ KENDİ SİTELERİNE BAKARAK DEĞİL,GİDEN ÖĞRENCİLERİN YAZDIĞI FORUM SİTELERİNE BAKARAK ARAŞTIRIN!(eksisozluk vb...)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaa resmen burda yasam savasi veriyoruz arkadasimla birlikte. hayatimin en kotu gunlerini geciriyorum. ac kaldim,acikta kaldim,issiz kaldim,tuvalet temizledigim de oldu,isten kovulduktan sonra tas tasiyip kumsalda izmarit toplayan arkadaslarim oldu, su an hala surunuyorum,eyalet eyalet gezip sansimizi deniyoruz,para bitmek uzere, su anda miamideyiz,bi soraki durak neresi acaba? sinirden guluyorum artik))

ADVIS'le gelen ve bunlarin aynisini yasayan cok fazla kisiyle tanistim.hatta advisle gelip de buna benzer seyler yasamayan kimseyle tanismadim.

ADVISZEDELER!!! lutfen girebildiginiz kadar siteye girip uye olup insanlari advis konusunda uyarin. Zavalli, korpecik ogrencilerin hayalleri de bizim gibi sonmesin,somurulmesin ve hayatlari zindan edilmesin )
    KAYIT YAPTIRMADAN ÖNCE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ŞİRKETLERİNİ KENDİ SİTELERİNE BAKARAK DEĞİL,GİDEN ÖĞRENCİLERİN YAZDIĞI FORUM SİTELERİNE BAKARAK ARAŞTIRIN!(eksisozluk vb...)

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı merve. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa resmen burda yasam savasi veriyoruz arkadasimla birlikte. hayatimin en kotu gunlerini geciriyorum. ac kaldim,acikta kaldim,issiz kaldim,tuvalet temizledigim de oldu,isten kovulduktan sonra tas tasiyip kumsalda izmarit toplayan arkadaslarim oldu, su an hala surunuyorum,eyalet eyalet gezip sansimizi deniyoruz,para bitmek uzere, su anda miamideyiz,bi soraki durak neresi acaba? sinirden guluyorum artik))

ADVIS'le gelen ve bunlarin aynisini yasayan cok fazla kisiyle tanistim.hatta advisle gelip de buna benzer seyler yasamayan kimseyle tanismadim.

ADVISZEDELER!!! lutfen girebildiginiz kadar siteye girip uye olup insanlari advis konusunda uyarin. Zavalli, korpecik ogrencilerin hayalleri de bizim gibi sonmesin,somurulmesin ve hayatlari zindan edilmesin )
    Yürrrü be valla çok iyi , kötü firmaların kötü reklmslsrını beklioruz Allah 'tan bnm şirketim iyi bi problemim yok ..
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ne guzel yaa sansliymissin sen, biz su anda kumsalda birseyler satmayi planliyoruz arkadasimla,dusun sen artik zavalligimizi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

merve cok uzuldum yasadiklarina ya..valla iyi sabretmissin bravo..bu arada bukadar yurekli olmanda super..insanlari advis konusunda uyarmanda tabii

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu isin ADVIS i felan kalmadi artik. Edurehber de bizleri bir guzel elden gecirdi arkadaslar. Bu adamlarin yaktigi canlari bir araya getirseniz buradan manhattan a yol olur Artik ben dahil insanlarin sinir ve stres metabolizmalari garip bir hal almis ve sinir ve stres olayi yer yer ortadan kalkmakta ve sadece gulec bir ifade ve zaman zaman garip gulumsemeler gorulmekte. Artik survivor durumundayiz. Bana ve benim gibi olan herkeze iyi survivor lar diliyorum. Sizlerden tek farkim var ac degilim acikta degilim ama para yok ne zaman ac ve acikta kalirim belli olmaz. CRAIGLIST diyorum tekrardan. Guzel hazirlanmis bir cv ve iyi ingilizce ile is bulunuyor. Lutfen es gecmeyin deneyin. Optum hepinizi guzel survivor insanlari
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben seneye gitmeyi düşünüyodum ama burda yazıldıkları okudukça daha çok korkmaya başladım.üstelik tek gidicem galiba.İyi olan tek bi şirket yok mu ya

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar bende yeni döndüm Panama city 'den. Travel hariç work kısmı rezildi. Şirketim hiç ilgilenmedi. Bi sürü rezillik yaşadık. Panama city e aynı şirketle giden arkadaşların hepsi eziyet çekti. Yazıklar olsun bizer bu rezillikleri çektirenlere..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de yeni döndüm arkadaşlar.katıldığımız programın adı work and travel falan değil ,kölelikti.üç kuruşa saatlerce çalıştırdılar bizi ve ne yazık ki başka iş bulamadığımız için çalışmak zorunda kaldık.ailemden aldığım parayı bile getiremedim.burdaki şirketlerin amerikadan haberleri yok.biz de şirkete mail attık ordayken, cevap bile vermediler.bana bu programın sadece şu yararı oldu,hakkımı aramayı ve bütün işlerimi kendim halletmeyi öğrendim.ama bazen şans gerekiyo galiba.ayrıca giden arkadaşların hiç biri ordaki zorlukları anlatmadı bize.sadece çok para kazanma olanağından bahsedildi hep.bundan sonra gitmek isteyenlere söyleyeceğim şey ise,açlığa,yokluğa,ölesiye yorgunluğa şimdiden alışmaları.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu sene hiç memnun kalanı duymadım..2008 yazı uğursuz geldi galiba türklere

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yahu yazılanları okudukça insanın içi kararıyor be..
    Şimdilik sadece advis ve edurehber'in adı verilmiş ki benim iyi diye bildiğim şirketlerdi..
    Ben wat2009 için global'i düşünüyordum ama onun içinde ilgilenmiyorlar diye topic açılmış..
    Peki benim sorum Amerika'ya gidince şirketinin ilgilendiği, yada aciz durumda bırakmadığı bir firma bilen var mı?
    Benim gitgide böyle bir firma umudum azalıyor.. ama yaşadıklarından memnun kalanlar da bir yandan tavsiyelerini (şirket, eyalet, iş, vs...) belirtirlerse çok daha faydalı olur diye düşünüyorum.
    Hangi şirketle nereye gitsek iyi olur acaba??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

vala bende senin giib aynen kardeşim şuanda son durum kalanlar İCep,United towers,Ukla bunlardanda kötü olaylar yaşayanlar varsa silelim bakalım hangisi kalacak:9

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben iceple gidicem sanırım seneye.bi de colors of usa var düşündüğüm ama artık ona da pek güvenmiyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya ben hala kararsızım yaw

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bn net üzerinden araştırdım sadece.istanbula dönünce şirketlere de gidicem.aslında anladığım kadarıyla hiç bir şirket iyi değil. kötünün iyisi diyelim.icep hakkında pek bşey duymadım kötü bi de 6. hissime güveniom tamamen.ne olcaksa olcak şans işi artık diyorum..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

benımkıde tam fıyasko ben pes etmedımmm burada amerıkan aıleler ımza topladılar benımm ıcınn sırkete cıee yee mektup yazdılarr nasıl bu sekıldeee guvence olmadan ogrencı gonderıyorsunuzz dıyee seneyedee kımseyı gondermeyın dıyee benımm uc ogun yemegımden tutunnn ınternetımı bılee onlar sagladılarr koy gıbı bır yerde kalıyorummm herseyy ıgrenctııı benımmm ıcınn aklı olan varsa amerıkaya geleceksee wat ıle gelmesınn baska programmı var dıye soranlaraa cevap verıyorumm evtt daha ıyı programlarr var benım tanıstıgımm ınsanlarrr dıger ulkelerdenn gelenlerr en azından egıtımm ıcın gelmıslerrr yaaa

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aman aman EDUREHBER den uzak durun da, ben simdi dondugumde bana verecekleri piskin cevaplari tahmin edebiliyorum. Parami talep edecegim ama hic de umudum yok. Bana gene olanak vardi yararlanmadin, aramaliydin aramadin nereden bilelim !?! tarzi absurd absurd seyler soyleyecekler. aman diyorum tekrardan ha olanagi merak edenler gunlugu 20 dolardan bulduklari hostel e olanak diyorlar , aramaliydin dedikleri mevzu cok derin hic girmeyeyim cikamam sonra. isin ozu bu sirkete kesinlikle guven olmaz bir diger adiyla EDUKAZIK dir.
    Viva México cabrón

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ankaradan unıwestia şirketindende uzak durun yalancı isanlardır kendileri dikkat edin cektiklerimi daha sonra yazacam hala cekiyoruz yazıklar olsun haram olsun aldıgınız paralar...

ankara uniwestia uzak durun!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Beholder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman aman EDUREHBER den uzak durun da, ben simdi dondugumde bana verecekleri piskin cevaplari tahmin edebiliyorum. Parami talep edecegim ama hic de umudum yok. Bana gene olanak vardi yararlanmadin, aramaliydin aramadin nereden bilelim !?! tarzi absurd absurd seyler soyleyecekler. aman diyorum tekrardan ha olanagi merak edenler gunlugu 20 dolardan bulduklari hostel e olanak diyorlar , aramaliydin dedikleri mevzu cok derin hic girmeyeyim cikamam sonra. isin ozu bu sirkete kesinlikle guven olmaz bir diger adiyla EDUKAZIK dir.
    beholder edurehberle konuşmamda bu sene california civarına gidenlerde sorunlar yaşadıklarını ifade ettiler..

ancak diğer eyaletlerdeki yerleştirmelerde pek fazla sorun yok dediler..
    senırım snede CA taraflarına gitmiştin.
    senin bahsettiğin eğitim için gelen arkadaşlaın ne tür bir eğitim programı ile geldiğini yazarmısn wat alternatifi olarak gördüğün en iyi program nedir?
    dil kursu gibi ama ondada çalışma saateleri 20 saat ile sınırlı vs..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beholder edurehberle konuşmamda bu sene california civarına gidenlerde sorunlar yaşadıklarını ifade ettiler..

ancak diğer eyaletlerdeki yerleştirmelerde pek fazla sorun yok dediler..
    senırım snede CA taraflarına gitmiştin.
    senin bahsettiğin eğitim için gelen arkadaşlaın ne tür bir eğitim programı ile geldiğini yazarmısn wat alternatifi olarak gördüğün en iyi program nedir?
    dil kursu gibi ama ondada çalışma saateleri 20 saat ile sınırlı vs..
    Klasik EDUKAZIK saltolari bunlar. Dogu da benden daha kotu durumda olanlar vardi. burada bir elemani ehliyetsiz pedicab yollamislardi boyle hatalar gordukce insan bu kisilerin zekasini da sorgulamadan edemiyor. Bugun ruyamda gordum bu adamlari, dedim lanet olsun size parami geri verin

Maltadan bahsetmistim ben. o da dil okuluydu belli bir sure zarfinda orada bulunuyorsun ve okula gidiyorsun. 3 aylik olanlari da olmasi lazim buradan cok daha yararli olacagi kesin. ha buraninda avantajlari cok vardir da ben daha goremedim malesef.
    Viva México cabrón

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar bugün icep ile gittim görüştüm daha önce ukla ile ve bir dandik şirketlede görüşmüştüm açıkcası kafamda benimde icep yer etti sonra ise ukla geliyor ama şunu diyebilirim icep CCi diye sponsor ile çalışıyor ve türkiyede çalışan tek acentayız yanılmıyorsam dedi son zaman lar olmmulsa bilemem dedi 86 dan beri kültürel değişim yapan bir firma benimde aklıma yattı gibi ama hala beklemedeyimm

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Programa kayıt olurken beklentilerinizi mutlaka belirtin. Work and Travel organizasyona kayıt alan birçok şirket güncel bilgilerden yoksun olup bazı problemlerin yaşanmasına neden olabiliyor. Bir danışmanlık şirketine gittiğinizde danışmanınızın Amerika tecrübesi olup olmadığını özellikle sorun. Çünkü malesef daha Amerika'ya gitmeyip Amerika'ya gidecek öğrencilere danışmanlık hizmeti veren görevlilerin çalıştırıldğı şirketler mevcut.
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmanı

Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Vizeden red alarak çok iyi bir iş başardım heralde...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

hadi yaw ders notu ingilizce filan nasıldı?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eagleofworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi yaw ders notu ingilizce filan nasıldı?
    ders notu 1.90'dı, ingilizce intermediate'di. Sonradan bi yığın iş çıkınca soğumuştum zaten, şimdi arkadaşların yazdıklarınıda okuyunca iyiki gitmemişim diyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ksk_caner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ders notu 1.90'dı, ingilizce intermediate'di. Sonradan bi yığın iş çıkınca soğumuştum zaten, şimdi arkadaşların yazdıklarınıda okuyunca iyiki gitmemişim diyorum
    Unutulmamalıdır ki forumlara yazı yazanların çoğunluğunu programdan memnuniyet duymayan kişiler oluşturuyor. Program bitimiyle evlerine dönen watçılarımız burada anılarını paylaşırlarsa bu programın ne kadar eğlenceli bir hale dönüşebileceğini görebiliriz. Bazı arkadaşlarımız malesef ilgisizlikten, tecrübesizlikten ve belki de kandırıldıklarından Amerika hakkında kötü anılarla dönmüşler. Bunun içine Amerika Birleşik Devletleri'nin içinde bulunduğu ekonomik krizi de unutmamak gerekir.

2009 Wat sezonunun çoğunluğumuza memnuniyet vermesi dileğiyle
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmanı

Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

inşallah yaw bende bir aksilikler zinciri olmazsa 2009 watçısı olacağım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

doğru diyorsun kardeş ama napcan dediğin şeyler için işlemler hem uzun hem pahalıı

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)