Work and Travel
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: abd de hayat pahallılıgı nasıl....!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beholder kalabalık mı san diego?? 28 inde orda olcam bende pedicab iiçin nabız yokliim dedim=)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı trc1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beholder kalabalık mı san diego?? 28 inde orda olcam bende pedicab iiçin nabız yokliim dedim=)
    Binlerce pedicabci var diyorum serdar ortac misali isiniz zor fark yaratmak zorundasiniz cok var. Bugun 20 haziranda benle gelen bir arkadas dayanamadi donuyor. Dun sabahtan aksama gezdiler 0 is ve ustelik mac gunuydu( sehrin gobeginde dana gibi bir beyzbol stadyumu mevcut) umarim senin isin bu sekilde olmaz. Bir tavsiye iyi parayla gel derim ve ayrica evini bir sekilde hallet olmazsa google map den surayi bul ```logan avenue - best value inn ``` burada turk cocuklar da var ve en ucuz hostel tabi sirket ev saglamiyorsa saygilar.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Beholder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Binlerce pedicabci var diyorum serdar ortac misali isiniz zor fark yaratmak zorundasiniz cok var. Bugun 20 haziranda benle gelen bir arkadas dayanamadi donuyor. Dun sabahtan aksama gezdiler 0 is ve ustelik mac gunuydu( sehrin gobeginde dana gibi bir beyzbol stadyumu mevcut) umarim senin isin bu sekilde olmaz. Bir tavsiye iyi parayla gel derim ve ayrica evini bir sekilde hallet olmazsa google map den surayi bul ```logan avenue - best value inn ``` burada turk cocuklar da var ve en ucuz hostel tabi sirket ev saglamiyorsa saygilar.
    bunlar gidiş öncesi kötü haberler vallahi...ama az önce konustum arkadaşımla 2-3 kişiler ve ortalama 70-100 $ kazanmışlar 10-15 gündür..sanırım disiplinli çalışıp doğru taktikle hareket etmek gerek benim ilk gidişim ama giden arkadaşlardan edindiğim bilgiler ilk haftalar genelde böyle moral bozukluğu ve ride azlığı içinde geçer ama sonraları açılmaya başlar işler diyorlar...gidicez görecez artık..ev olayına gelince ayarlamış arkadaşlar little italy de 1800 $ ve adam 3 ay kalıcaksanız depozitoyu vermem demiş...yani 3 ay kal 4 aylık kira öde...işimiz var anliicaan kardeşim oof of

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks