beholder kalabalık mı san diego?? 28 inde orda olcam bende pedicab iiçin nabız yokliim dedim=)
beholder kalabalık mı san diego?? 28 inde orda olcam bende pedicab iiçin nabız yokliim dedim=)
Binlerce pedicabci var diyorum serdar ortac misaliisiniz zor fark yaratmak zorundasiniz cok var. Bugun 20 haziranda benle gelen bir arkadas dayanamadi donuyor. Dun sabahtan aksama gezdiler 0 is ve ustelik mac gunuydu( sehrin gobeginde dana gibi bir beyzbol stadyumu mevcut) umarim senin isin bu sekilde olmaz. Bir tavsiye iyi parayla gel derim ve ayrica evini bir sekilde hallet olmazsa google map den surayi bul ```logan avenue - best value inn ``` burada turk cocuklar da var ve en ucuz hostel tabi sirket ev saglamiyorsa saygilar.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
bunlar gidiş öncesi kötü haberler vallahi...ama az önce konustum arkadaşımla 2-3 kişiler ve ortalama 70-100 $ kazanmışlar 10-15 gündür..sanırım disiplinli çalışıp doğru taktikle hareket etmek gerek benim ilk gidişim ama giden arkadaşlardan edindiğim bilgiler ilk haftalar genelde böyle moral bozukluğu ve ride azlığı içinde geçer ama sonraları açılmaya başlar işler diyorlar...gidicez görecez artık..ev olayına gelince ayarlamış arkadaşlar little italy de 1800 $ ve adam 3 ay kalıcaksanız depozitoyu vermem demiş...yani 3 ay kal 4 aylık kira öde...işimiz var anliicaan kardeşim oof of![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks