Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika washington dc den Turkiyeye mektup

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Fastdemir dostum işte plan program yapmadan gidersen böyle olur yazık değilmi 170 dolarına şimdi? Bak üye olup arasaydın bir kaç kişiyi couchsurfing'ten washington DC'den seni gelir havalimanında karşılarlardı evlerinde uyurdun kafan rahat eder paran cebinde kalırdı en azından moralin bozulmazdı. Eee dinletemiyoruz ki millete
    llorando, de cara a la pared...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fastdemir dostum işte plan program yapmadan gidersen böyle olur yazık değilmi 170 dolarına şimdi? Bak üye olup arasaydın bir kaç kişiyi couchsurfing'ten washington DC'den seni gelir havalimanında karşılarlardı evlerinde uyurdun kafan rahat eder paran cebinde kalırdı en azından moralin bozulmazdı. Eee dinletemiyoruz ki millete
    tamamda guzel kardesim benim bilette dc ye inis saatim 15.55 di. is verenim de bana maille saat 19.00 dan once ofiste ol yoksa seni karsilayacak eve yerlestirecek kimse olmaz demisti. yani anlayacagin 3 saat 5 dk var. ucak gecikti bavul kayboldu ki hala bovulum gelmedi gumruk falan ciktim disari telefon ettim isverenime su anda ofisteyim 19.00 dan once ofise gelemeye calis dedi ( saat 16.40 ) nasil gelebilirim dedim en cabuk. supper shuttle denilen insan icadi ile dedi ( sen once parani verip servise oturdugun halde koy dolmusu gibi yolcu bekleyip acelen oldugunu soyledigin halde en son seni gidecegin yere kadar birakan bir anlayis ) atladim supper shuttle

sofore dedigim sey su
    I have to be at the address before 7 pm ! is it possible ?
    saat 17.00 ^ ok ^
    17.15 diger yolculari bekliyo elde telefon bi disari bi iceri
    17.30 yola ciktik istanbula gore gayet acik bir trafikte ilerliyoruz sofor zenci muzikleri dinleyip yanindaki teyzeyle sohbet ediyor guluyor
    18.00 hala bir yerlere gidip birilerini birakiyor
    18.30 bi daha sordum ^ himmm I will try I will try ^
    19.00 adam adrese geldide ofisi bulamiyo saga sola bu adres nerde dio elde iki tane telsiz bir tane gps aleti
    19.00 ^ I will call ^ aradi ve otomatik mesaj mesai saati bitti kapaliyiz derdin varsa marco pasaya anlat
    19.02 beni bi otel bulup yerlestirin ucuz olsun ogrenciyim zengin deilim dedim ^ I dont know any hotel in this area. ^ yandaki abla gps den ara deyince akil etti ve bir otel buldu
    19.03 otele giderken zenci yandaki ablayla konusuyo icinde fesatlik var belli ^ hey come on he need help maybe you can help him.you can go your home with him. ha ^
    19.05 beni bi otele birakip kacti gitti dedigi sey ^ god luck ^
    19.07 otelde baska bir zenci bizim kati kurallarimiz var sadece kredi karti ve cek kabul ediyoruz uzgunum dedi
    19.07.15 Allah topunuzun bel... versin. Baslarim amerikasinin da isverenininde otelininde soforunun deeeeeee.....

sinirden kuduruyorum gerisini anlatmama gerek yok zaten butun bunlar toplamda 26 saati bulan yolculuktan sonra basima geliyor ben yorgun olunca kizgin olan insanlardanim ve ayakta duracak halim yok bi otel bulup yatmaliyim

simdi 175 dolar o kadar onemlimi bence deil o kabus gibi gunu atlattiktan sonra hic deil daha onceden bole bisey olacagini bilseydim birilerini ayarlardim zaten olmadi youth hostelde 29 dolara kalir ertesi gun ofise giderdim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)