Work and Travel
Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ohiodan selamlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sayın ellcrys ohioda iş pozisyonları nasıl benim işim daha net deil o yuzden beni bilgilendirir sen çok sevinirim kalacak yerim yok işmde yok acaba bana yardımcı olman mumkun mu çok saol şimdiden

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

selam millet işlerin yoğunluğundan dolayı nete girecek fazla zaman bulamıyoruz günde 10 saate yakın çalışıtığımız oluyor ve de kaldığımız evde internet çekmiyor arkadaşların evinden bağlanıyoruz.Öncelikle ohio ile ilgili bilgi veremem genel olarak ama bizim bulunduğumuz şehir cincinnatide ve de oranın west chester denen bir bölgesindeyiz vede ikinci iş bulmak çok kolay burada her yer eleman arıyor.Bilmiyorum geneli nasıldır.yanınızda getirmeniz gereken para gideceğiniz eyalete göre değişir bu yüzden ne desem boş eyaletle ilgli bilgi edinin.Yanınızda bol bol yiyecek getirin havaalanında aramalar tamamen rastgele oluyor mesela detroitteyken gümrükten geçmeden daha 5 kişilk bir türk grubun bavullarını boşalttırmışlardı ortada hiçbirşey yokken onun dışında herkes soktu yemeklerini vs vs.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı ellcrys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam millet işlerin yoğunluğundan dolayı nete girecek fazla zaman bulamıyoruz günde 10 saate yakın çalışıtığımız oluyor ve de kaldığımız evde internet çekmiyor arkadaşların evinden bağlanıyoruz.Öncelikle ohio ile ilgili bilgi veremem genel olarak ama bizim bulunduğumuz şehir cincinnatide ve de oranın west chester denen bir bölgesindeyiz vede ikinci iş bulmak çok kolay burada her yer eleman arıyor.Bilmiyorum geneli nasıldır.yanınızda getirmeniz gereken para gideceğiniz eyalete göre değişir bu yüzden ne desem boş eyaletle ilgli bilgi edinin.Yanınızda bol bol yiyecek getirin havaalanında aramalar tamamen rastgele oluyor mesela detroitteyken gümrükten geçmeden daha 5 kişilk bir türk grubun bavullarını boşalttırmışlardı ortada hiçbirşey yokken onun dışında herkes soktu yemeklerini vs vs.
    dostum benim iş gecikmeden dolayı iptal olduşirket bulur bir iş ama oralardaki iş imkanları o kdar iyimi şirketteki işi kabul etmesem gelsem oralara iş bulabilirmiyim ne diyosun..?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)