Makinenin kablolarını hasat etmek deyip abartmaya gerek yok. Benim dedigim yontem adaptor ile fiş arasına uygulanıyor Memlekete donunce aynı yontemle tekrar bi fiş alırsın olur biter. O kablonun sıfırı "5ytl" zaten![]()
Makinenin kablolarını hasat etmek deyip abartmaya gerek yok. Benim dedigim yontem adaptor ile fiş arasına uygulanıyor Memlekete donunce aynı yontemle tekrar bi fiş alırsın olur biter. O kablonun sıfırı "5ytl" zaten![]()
http://piqzelwars.deviantart.com
Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion
Laptop kablosuna 5 TL vermek yerine 1 ya da 2 TL'ye sadece amerikan prizine çeviren aparatlar vardır onu alabilirsiniz ya da Bi arkadaş radio shock'ta satıldıgını söylemişti (bende radio shock'tan aldım aslında) o üründe migrosta 11 TL ye satılıyor.Laptopun kablosunu kesmeye hiç gerek yok....
Ayrıca ABD ile Türkiye arasındaki voltaj farkından bilgisayarın adaptörü etkilenmez.Bilgisayarınızın adaptörünün arkasına bakarsanız 110~240 yazar yani bu voltajlar arasında kullanabilirsiniz
NOT: 1 yada 2 TL'ye satılan ürünle 11 TL ye satılan ürünler farklı ürünler.Fakat işlevleri aynı...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks