Arkadaşlar yarın Frankfurt Amerikan Elçiliğinde 11.45 de vize görüşmem var.
Daha önce 2 kere wat programına katıldım yani tecrübeliyim diyebilirim ancak vize görüşmem Türkiye'de olsa pek sorun etmezdim fakat başka bir ülkede olunca insan ister istemez stres oluyor.
Çok büyük iki handikapım var.Ortalamam 3 ün üzerinde olmasına rağmen Türkiyedeki okulumun işgüzarlığı yüzünden maalesef elimde transcript belgesi yok ve zorunlu olarak bu belge olmadan gideceğim.Diğeri ise elimde iş kabul belgesi de yok.Geçen sene bize görüşmesinde sormamışlardı ben de açıkcası iş kabul belgesi için bu sene uğraşmadım.
Umarım hayırlısıyla vizeyi alırım fakat ciddi endişelerim de yok değil.Artık durumu bu site vasıtasıyla sizlere bildiririm.Bana şans dileyin...
neden frankfurtta gırıosun kı anlamadım acıklarmısın lutfen...
neden frankfurtta gırıosun kı anlamadım acıklarmısın lutfen...
Burada 1 seneliğine değişim öğrencisi olarak bulunuyorum.
Yaz döneminde olduğumuzdan dolayı Türkiye'ye gidiş dönüş uçak bileti diğer masraflarla birlikte 600 euroyu aşıyor.Bu sebepten dolayı ben de vize görüşmesine Frankfurt'ta girmeye karar verdim.
Burada 1 seneliğine değişim öğrencisi olarak bulunuyorum.
Yaz döneminde olduğumuzdan dolayı Türkiye'ye gidiş dönüş uçak bileti diğer masraflarla birlikte 600 euroyu aşıyor.Bu sebepten dolayı ben de vize görüşmesine Frankfurt'ta girmeye karar verdim.
hımm anladımmm ya bende ordan alması kolay oluyo dıye gıdıosun felan dıye dusundum ılk basta
way be ne gusel almanya amerıka dolasıosun walla dunya sana gusel
Bookmarks